Äiti-Vauvaryhmät

ÄITI-VAUVARYHMÄ (ÄV)

Lappeenrannan Urheilu-Miehet käynnistävät kesällä uudet äiti-vauvaryhmät, jossa äitien on mahdollista aloittaa tai jatkaa vanhaa liikuntaharrastusta matalalla kynnyksellä ja yhdessä uuden perheenjäsenen kanssa. Äiti-vauvaryhmät ovat tarkoitettu synnytyksestä palautuville äideille ja 3-12kk vanhoille vauvoille, jotka eivät vielä kävele, mutta pystyvät jo kannattelemaan päätään. Toiminta keskittyy erityisesti äidin hyvinvointiin huomioiden raskauden aiheuttamat erityispiirteet liikunnassa.

Ryhmien tiedot:

  • Ryhmien kaudet: vko23 – vko33
  • Ryhmät: Maanantaisin klo 10-11.15 ja keskiviikkoisin klo 10-11.15
  • Paikka: Kimpisen kenttä
  • Kausimaksu: 120€, hintaan lisätään ilmoittautumisen yhteydessä 2,5€ palveluverkkomaksu. Huom! Maksu ei sisällä vakuutusta. Tarvittavat vakuutukset tulee osallistujan hoitaa itse.
  • Tarvittavat varusteet: Äidille liikunnallinen varustus, vauvalle oma koppa, vaunut, huopaviltti.
  • ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautuminen starttaa ke 24.4 klo 8.00. Ilmoittautumaan pääset täältä

Äiti-vauvaryhmä on upea mahdollisuus tavata muita äitejä ja huoltaa omaa kehoa ja mieltä turvallisesti! Ryhmän tapaamiset sisältävät aina pienimuotoisen tietoiskun sekä liikuntaosuuden, jossa käsitellään erilaisia ajankohtaisia teemoja ja kokeillaan erilaisia liikuntamuotoja. Äidin hyvinvointiin sijoittaminen on hyväksi koko perheelle.

Vanhempi sisarus voi osallistua äidin oman harkinnan mukaan.

Huomioithan, että ryhmien toteutuminen vaatii tietyn täyttöasteen. Jos vaadittu osallistujamäärä ei toteudu, ryhmät voidaan yhdistää.

Ryhmän ohjaajana toimii äitiysliikuntaan erikoistunut liikunnanohjaaja ja valmentaja Iina-Riikka Niiranen. Lisätietoja ja vastauksia askarruttaviin asioihin voi tiedustella suoraan Iina-Riikalta (iina.niiranen@gmail.com).