Äiti-Vauvaryhmät

ÄITI-VAUVARYHMÄ (ÄV) JA JATKORYHMÄ

Lappeenrannan Urheilu-Miehet käynnistivät kesällä uudet äiti-vauvaryhmät, jossa äitien on mahdollista aloittaa tai jatkaa vanhaa liikuntaharrastusta matalalla kynnyksellä ja yhdessä uuden perheenjäsenen kanssa.

Nyt Äiti-vauvaryhmät saavat jatkoa! 

Äiti-vauvaryhmät ovat tarkoitettu synnytyksestä palautuville äideille ja 3-12kk vanhoille vauvoille, jotka eivät vielä kävele, mutta pystyvät jo kannattelemaan päätään. Toiminta keskittyy erityisesti äidin hyvinvointiin huomioiden raskauden aiheuttamat erityispiirteet liikunnassa.

Jatkoryhmää suositellaan puolestaan niille, jotka ovat kesällä olleet mukana valmennuksessa ja pystyvät jo harjoittelemaan edistyneemmällä tasolla. Lisää tietoja löydät alta. 

Ilmoittautuminen ryhmiin starttaa maanantaina 26.8 klo 8.00. Ilmoittautumaan pääset TÄÄLTÄ.

Ryhmien tiedot:

Äiti-vauva ryhmä

  • Aloitus 2.10 klo 10.00. Ryhmä kokoontuu aina keskiviikkoisin klo 10 ellei erikseen toisin ilmoiteta. Viikolla 43 ryhmä lomailee syysloman johdosta. 
  • Lopetus: 18.12 (vko 51)
  • Paikka: Urheilutalon jumppasali
  • Kausimaksu: 120€, hintaan lisätään ilmoittautumisen yhteydessä 2,5€ palveluverkkomaksu. Huom! Maksu ei sisällä vakuutusta. Tarvittavat vakuutukset tulee osallistujan hoitaa itse.
  • Tarvittavat varusteet: Äidille liikunnallinen varustus, vauvalle oma koppa, huopaviltti.

Äiti-vauvaryhmä on upea mahdollisuus tavata muita äitejä ja huoltaa omaa kehoa ja mieltä turvallisesti! Ryhmän tapaamiset sisältävät aina pienimuotoisen tietoiskun sekä liikuntaosuuden, jossa käsitellään erilaisia ajankohtaisia teemoja ja kokeillaan erilaisia liikuntamuotoja. Äidin hyvinvointiin sijoittaminen on hyväksi koko perheelle.

Vanhempi sisarus voi osallistua äidin oman harkinnan mukaan.

Jatkoryhmä 

  • Aloitus: 2.10 klo 11.15. Ryhmä kokoontuu aina keskiviikkoisin klo 11.15 ellei erikseen toisin ilmoiteta. Viikolla 43 ryhmä lomailee syysloman johdosta. 
  • Lopetus: 18.12 (vko51)
  • Paikka: urheilutalon jumppasali 
  • Kausimaksu: 120€, hintaan lisätään ilmoittautumisen yhteydessä 2,5€ palveluverkkomaksu. Huom! Maksu ei sisällä vakuutusta. Tarvittavat vakuutukset tulee osallistujan hoitaa itse.

Jatkoryhmää suositellaan niille jotka kaipaavat jo hikisiä ja tehokkaitakin harjoituksia kuitenkaan turvallisuudesta tinkimättä. Harjoituksissa huomioidaan jokaisen yksilölliset haasteet sekä tavoitteet. Jatkoryhmään saa osallistua myös lapsen kanssa vaikka harjoituksissa keskitymmekin jo enemmän äidin liikuntaan.

Ryhmän ohjaajana toimii äitiysliikuntaan erikoistunut liikunnanohjaaja ja valmentaja Iina-Riikka Niiranen. Lisätietoja ja vastauksia askarruttaviin asioihin voi tiedustella suoraan Iina-Riikalta (iina.niiranen@gmail.com).

Huomioithan, että ryhmien toteutuminen vaatii tietyn täyttöasteen. Jos ryhmä ei synny, palautetaan osallistujan maksu. 

 

Olen äitiysliikuntaan erikoistunut liikunnanohjaaja sekä valmentaja. Kahden lapsen äitinä omaan myös kokemuksen tuomaa näkemystä raskausajasta, palautumisesta, vauva-ajan haasteista ja perhe-elämän sekä hyvinvoinnin yhdistämisestä. Tavoitteena on äitien terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen kokonaisvaltaisesti.

Valmennuksessa opit turvallisten suoritustekniikoiden ohella monipuolisesti hyvinvoinnin eri osa-alueista, ja oppimiasi työkaluja voit hyödyntää pitkälle tulevaisuuteen.

Valmentajana pyrin aina aitoon läsnäoloon, iloon ja välittämiseen!”
– Iina-Riikka Niiranen