Harjoitusmaksut ja lisenssi

Harjoitusmaksut

Hinnat muodostuvat ryhmän harjoitusmäärien mukaan ja ovat ryhmäkohtaiset eikä lapsen urheilukoulun hinta näin muutu, vaikka hän ei kaikkiin harjoituksiin pääsisi osallistumaan. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan aina ennen uuden maksukauden alkua.

Harjoitusmaksu sisältää:

  • ohjaus
  • yleisurheilulisenssi (8-13v lisenssin haltijoille postissa Spurtti News lehti)
    • Huomioithan, että Äitivauva ryhmissä, sekä sisujengin yli 13-vuotiaille lisenssivakuutus ei sisälly hintaan.
  • OP:n Sporttiturva (vakuutus)
  • kaikkien LUM:n järjestämien kisojen osallistumismaksut
  • piirinmestaruuskisojen (pm-kilpailut) osallistumismismaksut

Kesäryhmissä:

  • urheilukoulupaita
  • Kyyditykset seuracup-sarjan kilpailuihin

Ryhmien hinnat ovat päivittyneet 2019 keväällä. Päivitetyt hinnat nähtävissä alta.

RYHMÄ                                          HINTA/kesä HINTA/syys HINTA/kevät
Lapsi-vanhempiryhmä            100€ 100€ 100€
Liikuntaleikkikoulut 95€ 95€ 95€
Urheilukoulut 1 harj./vk 125€ 80€ 80€
Nuorisovalmennusryhmä/Urheilukoulu  2 harj./vk 145€ 85€ 85€
Nuorisovalmennusryhmä 3 harj./vk 160€ 95€ 95€
Nuorisovalmennusryhmä 4 harj./vk 180€
Erityislasten Sisujengi 90€ 90€ 90€
Äiti-vauvaryhmä (ei lisenssiä) 120€

Maksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ensisijaisesti suoraan nettipankin kautta tai poikkeustapauksissa laskulla. Maksu maksetaan kokonaisuudessaan. Hintoihin lisätään ilmoittautumisen yhteydessä palveluverkkomaksu 2,5€.

ILMOITTAUTUMISEN TAI OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Ilmoittautumisen perumisesta laskutetaan 20 euron peruutusmaksu, joka koostuu toimistokuluista ja lisenssistä. Peruutus on mahdollista tehdä vielä ensimmäisen harjoituskerran jälkeen, jonka jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaantäysi maksu.

Yleisurheilulisenssi ja OP Sporttiturva

Lappeenrannan Urheilu-Miehet on toiminnan järjestäjänä velvoitettu vakuuttamaan kaikki liikuntaleikkikoululaiset ja urheilukoululaiset, joiden hintaan vakuutus kuuluu. Näin ollen vakuutuksen osuutta ei pystytä alentamaan urheilukoulujen hinnasta. Lisenssimaksun yhteydessä urheilukoululaisen syntymäaika ja osoitetiedot viedään yleisurheilurekisteriin, josta ne luovutetaan kilpailukalenteri.fi-palveluun, kilpailunjärjestäjille (ml. tulospalvelun toteutus), Tilastopajaan sekä tarvittaessa lisenssivakuutuksen voimassaolon tarkistamiseksi vakuutusyhtiölle. Voit tutustua yleisurheilupassin vakuutusturvaan Suomen Urheiluliiton nettisivuilla www.sul.fi.

Lapset ja nuoret vakuutetaan Suomen Urheiluliiton yleisurheilulisenssiin kuuluvalla vakuutuksella. Vakuutus hankitaan, ilmoittautumisen jälkeen, ennen ryhmien alkua. Peruutusten yhteydessä laskutetaan 20 euron peruutusmaksu, joka koostuu toimistokuluista ja lisenssistä. Peruutus on mahdollista tehdä vielä ensimmäisen harjoituskerran jälkeen, jonka jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaantäysi maksu.

Lisenssivakuutuksen ohjeet

Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena. Esimerkiksi akillesjänne repeää tai polvi menee sijoiltaan. Myös rasitusmurtuma tai sen esiaste korvataan. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan voimassa ollessa.

Sporttiturva vakuutuksen tarkemmat lisätiedot ja korvausohjeet löydät täältä. 

Tapaturman sattuessa vahingosta pyydetään ilmoittamaan myös nuorisopäällikölle (salli.heinikainen@lum.fi/ p. 046 9222 808).