Ilmoittautuminen

2016 KESÄN RYHMISSÄ OLLEET voivat ilmoittautua Eeva-Liisalle ennakkoon sähköpostilla/soittamalla MA 15.8 alkaen!

Muiden osalta ilmoittautuminen alkaa seuraavasti:

- liikkarien (2011 ja 2012) ja lapsi-vanhempiryhmän ilmoittautuminen alkaa TO 8.9 klo 10.00 LUM:n sivuille Nuorisourheilu-osioon tulevan lomakkeen kautta

- urheilukoulujen (2010 ja vanhemmat) ilmoittautuminen alkaa TI 13.9 klo 10.00  LUM:n sivuille Nuorisourheilu-osioon tulevan lomakkeen kautta

t. Salli Kirvesmies 0469222808 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautumislomakkeet aukeavat tuolloin sivuston vasemmassa laidassa olevaan linkkiin.

Mikäli ilmoittautumislomakkeen ryhmävalikosta löytyy ryhmän nimi, siinä on tilaa ja lapsesi on tuolloin ryhmässä mukana. Jos toivomaasi ryhmää ei alasvetovalikossa näy, on se siinä tapauksessa täyttynyt. Mikäli ryhmä täytyy niin nopeasti, ettei sitä ehditä ottaa valikosta pois, viimeisimpänä tulleet ilmoittautumiset laitetaan varasijoille (tästä tulee ilmoitus sähköpostiin kunhan toimiston väki ehtii sen laittamaan, ei siis ole automaattinen). Kaikille ryhmään päässeille laitetaan koostetusti ryhmittäin infoviesti ilmoittautumisesta.

Ilmoittatumisen jälkeen lasku tulee sähköisesti ja se maksetaan kokonaisuudessaan ennen ryhmän alkua. Mikäli paikan haluaa perua, on peruutus tehtävä 9.10.2016 mennessä, jolloin saa maksupalautusta 50%.

Lisätietoja liikkareista, lapsivanhempiryhmästä, Sisujengistä ja urheilukouluista saat Sallilta puh. 0469222808 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

   Intersport Myllymäki