Lapsivanhempiryhmät 2-3v.

Lapsivanhempiryhmä talvi 18-19

Harjoitusten ajankohta: Maanantaisin Lönrootin koulu 16.30-17.15

Kauden kesto: Syyskausi vko 38- 51 , Kevätkausi 2-20

Kausimaksu: 100€/kausi+ palveluverkkomaksu 2,5€. (Maksu sisältää lapsen lisenssivakuutuksen)

Harjoitusten kesto: 45min/kerta

Ilmoittautuminen: ke 22.8 klo 8.00 alkaen TÄÄLTÄ

Ryhmäkoko: max 10

Talvikaudella käytettävissä on rajallinen määrä salivuoroja, jonka vuoksi pystymme järjestämään valitetttavasti vain yhden Lapsivanhempiryhmän.

Talvi on jaettu kahteen maksukauteen; syys- ja kevätkauteen. Kausi vaihtuu vuoden vahteessa, jolloin ilmoittautuminen jatkuu kevätkaudelle automaattisesti. Jos ryhmätoiminnasta haluaa jäädä pois, tulee poisjäännistä ilmoittaa viikkoon 51 mennessää. Kevätkauden alkaessa kaikille lähetetään lasku ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin.

Ryhmäinfo:

Lapsivanhempiryhmä on 2-3-vuotiaille tarkoitettua ryhmä (2015-2016 syntyneet), jossa päästään urheilemaan yhdessä läheisen aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi, kummi, sisarus, serkku tai mikä vain kullekin sattuu parhaiten!

Lapsivanhempiryhmässä tavoite on tutustua turvallisessa ympäristössä liikunnan riemuihin monipuolisesti pelejä ja leikkeja vaihdellen. Liikunnallisen hauskan lisäksi ryhmässä opetellaan myös toimimista muiden lasten kanssa ja opetellaan ryhmässä toimimisen alkeita. Ryhmät ovat loistava tilaisuus tutustua kaupungin muihin samanikäisiin lapsiin ja useille täältä löytyykin pitkäaikaisia uusia kavereita.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen kesän ryhmiin alkaa ke 22.8 klo 8.00

Ilmoittautumaan pääset tästä

 

 Sopiiko Lapsivanhempiryhmä meille?

  • Ryhmä on tarkoitettu 2015 ja 2016 syntyneille lapsille. Jos lapsi pystyy toimimaan itsenäisesti ryhmässä, tutustu meidän liikuntaleikkikoulutarjontaan, jossa 2015 syntyneille on myös oma liikkariryhmä: http://www.lum.fi/nuorisourheilu/ilmoittautuminen-ja-ryhmat/liikuntaleikkikoulut-4-6v/
  • Mukana oleva aikuinen voi vaihtua talven aikana. Tämä helpottaa esimerkiksi vuorotyössä käyvien vanhempien tilannetta
  • Voinko osallistua kahden lapsen kanssa? Tämä onnistuu, mutta vakuutussyistä molempien lasten on maksettava ryhmämaksu.