Jaostojen esittely

Seuraorganisaatioon kuuluu 7 jaostoa. Alla lyhyt kuvaus jokaisesta jaostosta:

 

VALMENNUSJAOSTO

Valmennusjaoston toiminnan tavoitteena on taata seuramme aktiiviurheilijoille ja –valmentajille mahdollisimman hyvät toimintaedellytykset niin taloudellisesti kuin olosuhteiden osaltakin. Jaoston painopiste on aktiivisen kilpa- ja huippu-urheilun korostaminen seuran toiminnassa.  

Tavoitteena on urheilijamäärän kasvattaminen yhteistyössä juniorijaoston kanssa. Huipulle tähtäävien urheilijoiden ja heidän valmentajiensa toimintaedellytyksiä pyritään parantamaan käytettävissä olevien resurssien mukaan. 

Yhteystiedot: PjTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  p. 0400-506 015, valmennuspäällikkö Tommi Viskari Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 050-4423535

 

JUNIORIJAOSTO:

Juniorijaosto järjestää liikuntaleikkikouluja 3-6-vuotialle sekä yleisurheilun urheilukoulutoimintaa 7-15-vuotiaille. Liikkarissa lapsien tavoitteena on oppia perusliikunta taitoja, kehon hallintaa, toimimaan parin/ryhmän kanssa sekä kokea ilon ja onnistumisen elämyksiä.  Urheilukouluissa tavoitteena on monipuolinen liikunta ja monipuoliset yleisurheilun lajitaidot. Kaikkien yleisurheilulajien ohella urheilukouluissa pyritään keskittymään myös lapsen kokonaisvaltaisen liikunnallisuuden kehittymiseen. Lajiharjoittelun lomassa harjoitetaan perusliikuntataitoja, kuntotekijöitä (nopeus, voima, kestävyys, liikkuvuus) ja taitotekijöitä (esim. tasapaino, koordinaatio ja ketteryys). Tämä takaa lapselle parhaat lähtökohdat valita tulevaisuudessa mikä tahansa liikuntamuoto.  

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  p. 046-9222808

 

AIKUISURHEILUJAOSTO:

Kunnossa kaiken ikää! Veteraanijaosto on kaikkien yli 30-vuotiaiden kuntoilusta ja yleisurheilulajeista kiinnostuneiden kohtaamispaikka! Totisen urheilun rinnalla on myös huolehtiminen ennenkaikkea omasta kunnosta ja terveydestä. Veteraaniurheilujaosto on toki myös aktiivinen kilpailemaan, mistä osoituksena Vetaraanimaljan SM-pisteissä sijoittuminen yhdeksänneksi kaudella 2011.

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  p. 0400-614582

 

KILPAILUJAOSTO:

Jaoston tavoitteena on huolehtia kilpailuorganisaation ja toimitsijoiden toiminnasta. Kilpailutoiminnan kokonaisuus ja kilpailuun liittyvät käyännön toimet ovat jaoston tehtäviä. Lajijohtajien, tuomareiden ja toimitsijoiden hankinta ja koulutus ovat avainasemassa kun jaosto linjaa omia tehtäviään.

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.   p. 040-8475738 

 

TALOUSJAOSTO:

Jaosto vastaa seuran liiketoimista ja kiinteistöjen hallinnoinnista. Jaosto kehittää myös aktiivisesti seuran varainhankintaa ja laatii yhdistyksen budjettiesityksen. Jaosto antaa myös tukea urheilutoimenjohtajalle päivittäisissä taloudenhoito asioissa ja tarkkailee päivittäistä kassavirtaliikennettä.

Tiedotuksen osalta jaosto vastaa yhteistyössä muiden jaostojen kanssa seuran ulkoisestaja sisäisestä tiedottamisesta. Pääkanavia internetsivujen lisäksi ovat sähköposti ja sanomalehdet. Tavoitteena on tuoda aktiivisesti esille seuran urheilijoita, tapahtumia, urheilumenestymistä ja muuta seuran toimintaa eri medioissa. Jaoston tavoitteena on voimakkaasti tuoda esille myös muuta seuratoimintaa ja ylläpitää sähköpostirekistereitä ja suhteita eri tiedotuskanaviin.

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 040-5885 739

 

NAISJAOSTO:

Jaosto vastaa eri tapahtumien ja kilpailuiden buffet -ja myyntitoiminnasta. Myös toimitsijoiden ja eri talkooryhmien kestitseminen on täysin naisjaoston ansiota. Naisjaosto on myös aktiivinen talkootyöntekija ja varainhankkija seuran juniorityön hyväksi. He huolehtivat myös suurimmilta osin eri jaostojen tai toimikuntien palaveri-, saunailta-, palkitsemis- yms. kahvittelut sekä ruokailut.

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  p. 050-4642 004

 

VAPAA-AIKA JAOSTO

Jaosto kehittää erilaisia tapahtumia seuran jäsenille yhteistyössä muiden jaostojen sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tapahtumia järjestetään mm. kuntoilun, kulttuurin, kauneuden ja terveyden sekä hyvän olon tiimoilta.

Yhteystiedot Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 0400-977 299

 

 

 

 

 

 

 

 

   UK Koskimies