Kilpailuohje

TÄSSÄ OHJEITA / TIETOJA KILPAILUUN VALMISTAUTUVILLE URHEILIJOILLE:

 

KILPAILUN JOHTAJA: Seppo Nuuttila

 

JÄRJESTELYTOIMIKUNTA: Seppo Nuuttila puheenjohtaja, Ari Jussila, Risto Laari, Petri Lipsanen, Eila Mattinen, Jukka Mäkirinta, Reino Paukkonen, Paavo Pystynen, Pekka Toivakka, Tero Uronen ja Jaakko Hasu.

 

LÄHTÖ JA MAALI: Kourulan liikuntahallin pohjoispuolella sisäänkäynnin kohdalla. Lähtö klo 12.00 liikuntahallin hiekkakentältä.

 

KILPAILUKANSLIA: Kourulan liikuntahallissa, Katajakatu 12. Avoinna 8.30-

 

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN: Kilpailukansliassa paikan päällä viimeistään klo 11.00. Takaraja on ehdoton. Virallista aikaa ei voi muuten itselleen saada. HUOM! Huomioi ruuhka, ole ajoissa paikalla älä jätä viime tinkaan!

 

TURVALLISUUS

Osanottajat juoksevat/kävelevät omalla vastuullaan. Järjestäjä ei ole vakuuttanut osanottajia. Pääasiassa juostaan kevyen liikenteen oikeanpuoleista reunaa. Omakotitalojen pihoista tulevaa liikennettä on syytä varoa. Ensiapuryhmä. 

 

AJANOTTO

Ajanottosiru tulee juoksijan kilpailunumeroon.

 

JUOMA-ASEMAT

Reitillä on 2 juomapistettä. Juomapiste nro 1 on Katajakadulla ja nro 2 lähellä kääntöpaikkaa. Juomapisteiden väli n. 5km. Tarjolla on vettä ja urheilujuomaa, maalissa myös mehua. Mahdolliset omat juomat tulee toimittaa liikuntahalliin kisakansliaan. Omissa juomapulloissa pitää olla merkinnät mille juoma-asemille ne pitää toimittaa.

 

PUKEUTUMINEN, PESEYTYMINEN, TAVAROIDEN SÄILYTYS JA WC

Toimintakeskuksen tiloissa, missä myös suihkut wc:t ja saunat. Tavaroiden säilytysmaksu 2e/hlö.

HUOM! Myös reitillä on bajamaja wc:t maalin kohdalla 2kpl ja lentoaseman kääntöpaikalla 2kpl. 

 

PALKINNOT 

Mitali ½- maratoonareille ja hölkkään/kävelyyn osallistuneille.  ½- maratonin sarjoissa tuote- ja tavarapalkinnot. 1/2-maratonilla yleisissä sarjassa palkitaan 3 parasta, 40v, 50v ja 60v -sarjoissa 3 parasta. Hölkkäsarjassa on arvontapalkinnot. 

 

PALKINTOJENJAKO 

Mitali heti maalissa. Muut palkinnot hiekkakentän alueella klo 14 alkaen. Kilpailupaikalta noutamattomia palkintoja ei lähetetä. Ne voi noutaa LUM:n toimistolta. Arvontapalkintojen voittajien nimet löytyvät info-taululta ja ne voi noutaa tapahtuman aikana palkinnonjakoalueelta.

 

TULOKSET

Tulokset nähtävillä reaaliaikaisena internetissä (http://resultservice.fi/2016/etelasaimaa/) tai LUM:n kotisivuilla.

 

KESKEYTTÄMINEN

Keskeyttämistapauksessa ilmoittaudutaan lähtö- maalipaikalla olevalle toimitsijalle.

 

MUUTA 

Ennakkoilmoittautuneiden osanottomaksuja ei palauteta. Mikäli poisjäänti johtuu terveydellisistä syistä, niin lääkärintodistusta vastaan osallistumisoikeus voidaan siirtää ensi vuoden tapahtumaan.

 

TIEDUSTELUT

Kilpailun johtaja Seppo Nuuttila p. 040- 8251 185

 

                       

             TERVETULOA TAPAHTUMAAN! 

 

   UK Koskimies