Kalamarkkinat

 

Kalamarkkinat 16.-17.9.2017 (la-su 9-16)

Kalamarkkinoista on kehittynyt kahdeksantoista vuoden aikana Lappeenrannan ja koko maakunnan suurin ilmainen yleisötapahtuma. Kalamarkkinat vetävät Satamatorille väkeä yli 30 000 henkeä ja kala sekä muut myytävät tuottet käyvät hyvin kaupaksi.

Tuoretta järvikalaa on ostettavissa maalaisten laiturilla. Myyntituotteista tärkeimmän eli kalan ohella myynnistä löytyy mm. riistasäilykkeitä, perunaa, marjoja, vihanneksia, mehuja, hilloja, soseita, erilaisia hunajamakuja ja leipätuotteita. Mukana runsaasti alkutuottajia. Paljon erilaisia käsitöitä, tekstiilejä, lahjatavaroita, ruoka-annoksia yms. mukana, joten nähtävää löytyy moneen makuun.

Kalamarkkinoilla on runsaasti myös muuta oheisohjelmaa, joissa erityisesti lapsia on muistettu. mm. Lapsille oma puuharata, pomppulinna (säävaraus), lasten ongintaa yms. järjestetään Kasinon puistossa. Meripelastusseura Etelä-Saimaa tuo aluksiaan näytille maalaisten laiturille, Antique Garden Art Oy esittelee ja myy loistavia pihaveistoksia ja patsaita ja paljon muuta....  

Tapahtuman järjestää:

TOIVOTAMME KAIKKI TERVETULLEIKSI ILMAISEEN YLEISÖTAPAHTUMAAN! 

 

 

   UK Koskimies