Virtuaaliseurakisa

Tervetuloa mukaan LUM:n ensimmäiseen virtuaali 4- otteluun! Kisa kisaillaan 10.4.-10.5 välisenä aikana, jolloin sinulla mahdollisuus käydä tekemässä tuloksia neljässä eri lajissa. Lajit on valikoitu siten, että ne kattavat kaikki yleisurheilun osa-alueet (nopeus, kestävyys, hypyt, heitot) ja ne on mahdollisuus suorittaa oman kodin lähiympäristössä ja kotoa löytyvillä välineillä.

Virtuaalikisaan voi osallistua kuka tahansa ja kisa kisataan seuraavissa sarjoissa:
P/T 7v. (s. 2013 tai myöhemmin)
P/T 9v. (s. 2011-2012)
P/T 11v. (s. 2009-2010)
P/T 13v. (s. 2007-2008)
P/T 15v. (s. 2005-2006)
M/N Yleinen

Ilmoita tuloksesi alla olevan linkin kautta. Lajeja voi treenata ja ”uudelleenkilpailla”. Tuloksia voi vapaasti käydä päivittämässä su 10.5 saakka. Sarjojen paras palkitaan kunhan maailman meno sen mahdollistaa! Muistathan, että Drivessä kaikki näkevät toistensa tulokset 🙂
Haasta myös kaveri mukaan Virtuaaliotteluun!

Tägää @lappeenrannanurheilumiehet instagramissa ja laita meille pätkää tulemaan miten just sun ottelu sujuu!
käytä #seurakisat

TULOSTEN SYÖTTÖ

1 LAJI: 1KM JUOKSU

Lajon voi suorittaa missä tahansa kilometrin lenkillä. Hyvä ja helppo reitti (joka myös ohjevideolla esiintyy) löytyy kimpisen urheilukentän vierestä. Yksi kierros pururadalla vastaa n. 1 km matkaa

2 LAJI: VAUHDITON 5-TASATASSU

Tämän lajin voit suorittaa missä tahansa tasaisessa maastossa. Merkitse itsellesi lähtöviiva ja yritä viidellä tasahypyllä päästä mahdollisimman kauas. Niinkuin muissakin lajeissa, treenaamalla ja useammilla toistoilla tulos paranee nopeasti. Mittaa paras tulos mittaamalla oman kengän mitalla. Katso esimerkki videolta.

3 LAJI: SAAPPAAN HEITTO

Tähän perinnelajiin käy mikä tahansa saapas. Ne kestävät heittämistä hyvin, mutta nurmikentällä heittovälineen jatkokäytettävyys on paremmin taattu. Heittotyyli on tässä lajissa vapaa. Mittää paras tulos askelissa (1askel=metri) 0,5 askeleen tarkkuudella.

4 LAJI: TÖTSÄJUOKSU

Aseta kaksi merkkiä (esim. reput, saappaat, tms) n. 10 metrin päähän toisistaan. Lähtöviiva on toisen merkin viereltä. Tavoite on juosta merkkien väli kymmenen kertaa mahdollisimman nopeasti. Muista aina koskettaa merkkiä. Pyydä kaveria, vanhempaa, kummia, mummia ym. ottamaan aika.

Tsemppiä kaikille 4-otteluun! Kisataan rehellisesti, mutta muistetaan pitää hauskaa! Jokaisen sarjan paras palkitaan! 🙂