Nettisivumme uudistuivat

Nettisivumme uudistuivat juuri ennen joulua 2017.

Seurassamme oli jo jonkin aikaa puhuttu, että sivustomme tulisi uudistaa ja niistä tulisi tehdä entistä selkeämmät, toimivammat ja tietenkin myös paremman näköiset. Valitsimme yhteistyökumppaniksemme Lappeenrantalaisen Markkinointi Ukkosen joka vastasi uusien sivujen toteutuksesta.

Uudet sivut avaavat meille entistä enemmän mahdollisuuksia viestintään, tiedottamiseen ja markkinointiin. Lisäksi tulemme ensi kesänä saamaan haltuumme Kalevan Kisojen viralliset sivut, jotka tulevat olemaan osa uusia sivujamme.

Tutustu uusiin sivuihimme ja anna meille rohkeasti palautetta. Haluamme tehdä sivustosta vierailijoille mahdollisimman selkän ja pääosassa on se, että löydät tarvitsemasi tiedon helposti ja kätevästi.

Otto Valavuo

Markkinointipäällikkö

Lappeenrannan Urheilu-Miehet

otto.valavuo@lum.fi