TJIG tulee jälleen!

Perinteeksi jo muodostunut Tampere Junior Indoor Games (TJIG) kisamatka tulee jälleen! LUMmin juniorijaosto on jo usean vuoden ajan järjestänyt seuran 10-15 vuotiaille nuorille mahdollisuuden lähteä kilpailemaan talven ehkä jännittävimpään nuorten hallikisaan. Tänä vuonna  TJIG kisaillaan maaliskuun 9-11 päivä.

Mukaan matkaan matkanjohtajaksi lähtee Nuorisopäällikkö Salli Kirvesmies, sekä mahdollisesti osallistuvien ryhmien valmentajia. Jos lapsi lähtee reissuun ilman huoltajaa Niin nämä aikuiset huolehtivat heistä. Meillä on ”ajoissa ja turvallisesti suorituspaikalle”-takuu eikä kukaan jää taatusti reissussa yksin.

Kisamatkapaketin hinta ei ole täysin selvillä, mutta paketti on max 120€/osallistuja. Tämä hinta pitää sisällään:

  • Ilmoittautumismaksu ja ilmoittautuminen (seura hoitaa)
  • Kyyti tampereelle ja takaisin (lähtö pe iltapäivänä, paluu su illasta)
  • Majoitus Dream Hostellissa
  • Aamu- ja iltapalat

Lajivalikoima kisoissa on monipuolinen joten jokaiselle löytyy varmasti oma laji! Käy katsomassa lajivalikoima ja aikataulu. HUOM! osallistumisoikeus on 4 lajiin ja 2 viestiin / viikonloppu

Tänä vuonna paikkoja on varattu reilusti joten vanhemman on mahdollista lunastaa itselleen oma  kisapaketti. Näin kulkemiset ja majoitus onnistuu helposti yhdessä lapsen kanssa. Jos käy niin hullusti että halukkaita lähtijöitä on enemmän kun varattuja paikkoja niin vuoteet tarkoitettu ensisijaisesti urheilijoille.

Tänäkin vuonna LUM on varannut majoituksen tutusta Dream Hostellista, jossa olemme yöpyneet jo  useammankerran esimerkiksi SM viestien yhteydessä. Majoituksessa tarjotaan aamupala ja  iltapalasta huolehtii jaosto. Majoituksessa on varattu yhteensä 26 paikkaa. Dream Hostelliin voit tutustua tästä linkistä.

HUOM! Alustavat ilmoittautumiset Sallille salli.kirvesmies@lum.fi. 7.1 mennessä!! Aikainen aikataulu johtuu majoituksesta johtuvista seikoista.

Mitä jos haluan kisailla mutta en halua lunastaa kisapakettia?
Urheilija vastaa itse kyydeistä, majoituksista, ilmoittautumisesta ja ilmoittautumismaksuista.

Alta voit fiilistellä vielä viime vuoden matkan kuvasatoa!