REKRY – Liikuntaleikkikoulun vastuuohjaaja

Etsitään liikuntaleikkikouluun vastuuohjaajaa ajalle vko 23-33. Ryhmiä 3 kpl torstai-iltaisin klo 16.30-18.45 välisenä aikana. Vaatimuksena täysi-ikäisyys ja kokemusta lasten ohjaamisesta. Eduksi katsotaan sote- tai liikunta-alan koulutus tai muut alaa koskettavat kurssit tai opinnot, voit olla myös opiskelija.

Liikuntaleikkikoulun vastuuohjaajan tehtäviin kuuluu: kesän rungon kokoaminen, ohjelman suunnittelu, tiedottaminen omille ryhmille ja apuohjaajan opastaminen.

 

Liikuntaleikkikoulut ovat tarkoitettu 4-6 vuotiaille ja liikkarissa tarkoitus  tutustuttaa lapsi monipuolisesti liikunnan maailmaan, sekä tukea luonnollista motorista kehitystä turvallisessa ympäristössä yhdessä omien ikätovereiden kanssa. Liikkarissa käydään kattavasti erilaisia liikuntamuotoja ja kesän jälkeen lapsi hallitsee entistä paremmin perusliikemallit jotka valmistavat aikanaan koulun käynnin aloittamiseen ja toimii hyvänä pohjana muille harrastuksille.

 

Ohjauksista maksetaan korvaus 10-14€/tunti riippuen koulutustasostasi.

Yhteydenotot salli.kirvesmies@lum.fi tai 046 9222808