Suosiko arpaonni Prinsessakierroksella? – Lista voittajista!

Prinsessakierroksella arvottiin suuri määrä palkintoja!

Löytyykö oma nimesi listalta:

Pia Laakkonen, Kati Ahvonen, Pia Montonen, Jaana Myllys, Eija Kilkki, Nina Hömppi, Seija Jokimies, Helena Krigsholm, Sari Nieminen, Maija Anonen, Miia Ahonen, Jenni Li, Carita Wegelius, Laura Hoikkala, Marja-Liisa Keränen, Marketta Kuikko, Sirpa Hyvärinen, Eeva-Liisa Lehtoaro-Tiainen, Tuija Veikkolainen, Sini Himanen, Auli Rantanen, Suvi Pöllänen, Karin Leinonen, Krista Tötterman, Tiia Nyrkkö, Tanja Matikainen, Heli Naskali, Oona Papunen, Päivi Kähärä, Laura Hallahuhta-Penttilä, Virve Kivistö, Merja Kannela, Mirja Koppo, Outi Litmala, Hanna Berg, Emmi Sokura, Tiina Reijonen, Ulla Aresvuo, Eija Karppinen, Iiris Damsten, Anne Tiainen, Hanne Matikainen, Päivi Merisaari, Tarja Vahtokari-Sahari, Niina Ore, Salla Mielonen-Pakkanen, Kati Tontti-Poutiainen, Anu Nyman, Sirkka Larikka, Marja-Leena Bingöl, Sari Ahonen, Marjut Kari, Anna-Mari Osma, Kristiina Hatinen, Sari Juvonen, Kati Rouhiainen, Seija Kuosmanen, Mia Korhonen, Helena Tarhonen, Anu Virtanen, Sara Hauhia, Satu Kokkola, Hanna-Mari Aalto, Sirpa Kansonen, Riitta Kettunen, Nina Hirvisaari, Sari Nieminen, Raili Jyrkiäinen ja Kati Kohonen-Tani.

Scandic Hotels- lahjakorttien voittajat
ovat Minna Pakarinen, Sari Luukkonen ja Heljä Flink-Lukkarinen

Palkinnot noudettavissa LUM:n toimistolta, sen aukioloaikoina.