LUM kouluttaa vapaaehtoisia kalevankisojen eri tehtäviin

Tulevana kesänä Lappeenrannan Urheilu-Miehillä on kunnia järjestää Kalevan Kisat, joka on yksi pitkäperinteisimmistä ja kesän merkittävimmistä urheilutapahtumista. Neljäpäiväisten kisojen läpivienti on isollekin seuralle valtava rypistys, sillä hankkeen toteutus tulee vaatimaan lähes 600 vapaaehtoisen panosta.

LUM kouluttaakin tulevana talvena ja keväänä vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Tällä hetkellä ilmoittautuminen on avoinna Tuomarikorttikoululutukseen, sekä järjestyksenvalvojakoulutukseen. Kouluttautuminen ei ole välttämätöntä, mutta mahdollistaa erilaisiin toimitsijatehtäviin osallitumisen esimerkiksi kentän puolella.

Oletko jo ilmoittautunut mukaan kesän suurimpiin talkoisiin! Käy lukemassa lisää ajankohtaisista koulutuksista tai Ilmoittaudu mukaan talkoisiin TÄÄLTÄ (ilmoittautuminen ei ole sitova).