Kesän ryhmät on nyt julkaistu – liikuntaleikkikoulut liikuttavat tulevana kesänä myös Sammonlahdessa!

Kesä alkaa pian koputella ovelle ja mikä olisikaan sen ihanampaa, kuin suunnata aurinkoiselle urheilukentälle touhuilemaan yhdessä omien ikätovereiden kanssa. Tänäkin vuonna Lappeenrannan Urheilu-Miehet tarjoaa tekemistä kaiken ikäisille ja ryhmätarjontaa on monipuolistettu toiveiden mukaan. Ensi kesänä liikuntaleikkikoulut laajenevat myös Sammonlahteen ja Kimpisessä starttaa kaksi aivan uutta Äiti-Vauvaryhmää!

Ilmoittautuminen kesän ryhmiin starttaa keskiviikkona 24.4 klo 8.00.

Paikat ryhmissä täyttyvät nopeasti, joten olethan tuolloin koneen äärellä. Viime vuosina ylivoimaisesti suosituimpia ryhmiä ovat olleet LUM:n Lapsivanhempiryhmät ja liikuntaleikkikoulut, joiden ensimmäiset ryhmät täyttyivät vuosi sitten jo muutama minuutti ilmoittautumisten auettua.

Liikuntaleikkikoulut eli ”liikkarit” on suunniteltu 4-6 vuotiaille (2015-2013 syntyneille). Liikkareissa keskitytään innostavien pelien ja leikkien kautta opettelemaan kasvuiälle tyypillisiä taitoja, jotka tulevaisuudessa palvelevat esimerkiksi kouluelämässä ja mieluisaa harrastusta mietittäessä. Liikkari on loistava valinta ensiharrastukseksi ja kehittää lasta monipuolisesti, uusia kaverisuhteita unohtamatta.

Lapsivanhempiryhmässä perheen pienimmätkin pääsevät kokemaan liikunnan riemua ja oppimaan uutta yhdessä läheisen aikuisen kanssa. Suuri etu on se, että aikuinen voi vaihdella kertojen välillä. Tämä on siis loistava vaihtoehto esimerkiksi vuorotyössä käyville perheille. Lapsivanhempiryhmät ovat suunniteltu 2-3-vuotiaille, eli 2016 ja 2017 syntyneille. Myös 2015 syntyneillä on mahdollisuus osallistua, jos lapsi tarvitsee vielä aikuisen tukea ryhmätoiminnassa. Lapsivanhempiryhmissä keskitytään liikkumisen ohella myös toisten kanssa toimimiseen, joka edesauttaa lasta tulevaisuuden sosiaalisissa tilanteissa.

Alle kouluikäisten ryhmien lisäksi ei sovi unohtaa perinteisiä urheilukouluja 7 vuotta täyttäville ja tätä vanhemmille. 2012 syntyneet ovat tänä kesänä jännän äärellä, kun he siirtyvät talven jälkeen liikuntaleikkikouluista urheilukouluun. Urheilukouluissa tarjoamme useita erilaisia ryhmäkokonaisuuksia jotta jokaiselle löytyy omia toiveita ja tavoitteita vastaava ryhmä. Sopiiko sinulle urheilukoulu vai nuorisovalmennusryhmä?

Tervetuloa mukaan liikkumaan tänä kesänä!