Uudet Äiti-Vauvaryhmät starttaavat kesäkuussa Kimpisellä!

Äiti, vauva kainaloon ja jumpalle!

Ryhmien ohjaajana toimii äitiysliikuntaan erikoistunut liikunnanohjaaja ja valmentaja Iina-Riikka Niiranen.

Äitiys tuo mukanaan uusia haasteita, jotka jokainen tuore äiti joutuu kohtaamaan jossain muodossa.  Haasteet voivat liittyä esimerkiksi raskauden ja synnytyksen tuomiin muutoksiin omassa kehossa, jaksamisessa tai uuden arjen pyörittämisessä. Monet puntaroivatkin sen kanssa, kuinka vauhdikkaaseen vauva-arkeen olisi mahdollista sisällyttää itselle tärkeitä asioita. Vauvakuplakin voi joskus nielaista ihan huomaamatta!

Lappeenrannan Urheilu-Miehet käynnistää kesällä uudet Äiti-Vauvaryhmät, jossa äitien on mahdollista aloittaa tai jatkaa vanhaa liikuntaharrastusta matalalla kynnyksellä ja yhdessä uuden perheenjäsenen kanssa. Äiti-Vauvaryhmät ovat tarkoitettu synnytyksestä palautuville äideille ja 3-12kk vanhoille vauvoille, jotka eivät vielä kävele, mutta pystyvät jo kannattelemaan päätään. Toiminta keskittyy erityisesti äidin hyvinvointiin huomioiden raskauden aiheuttamat erityispiirteet liikunnassa.

Äiti-vauvaryhmä on upea mahdollisuus tavata muita äitejä ja huoltaa omaa kehoa ja mieltä turvallisesti! Ryhmän tapaamiset sisältävät aina pienimuotoisen tietoiskun sekä liikuntaosuuden, jossa käsitellään erilaisia ajankohtaisia teemoja ja kokeillaan erilaisia liikuntamuotoja. Äidin hyvinvointiin sijoittaminen on hyväksi koko perheelle.

Kuvat: Maria Hutri

Äiti! Ilmoittaudu mukaan LUM:n ensimmäiseen Äiti-Vauvaryhmään.

Ilmoittautuminen starttaa keskiviikkona 24.4 klo 8.00. Ilmoittautumisesta ja lisätiedoista voit käydä lukemassa täältä tai voit kysyä suoraan ryhmän ohjaajalta Iina-Riikalta (iina.niiranen@gmail.com). Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-11.15.

ILMOITTAUTUMAAN PÄÄSET TÄSTÄ!