Nuorten talkooilmoittautumien Kalevan kisoihin on nyt auki!

Tule mukaan kesän jännitävimpään urheilutapahtumaan!

Kuvassa ahkeria nuoria talkoolaisia Marskin kisoista v. 2014

Lappeenrannan Urheilu-Miehet järjestää elokuun 1.-4 päivä yleisurheilun Suomen mestaruuskilpailut. Kilpailuissa mukana tulee olemaan n. 550 vapaaehtoista, joita ilman tapahtuman läpivienti ei ole mahdollista. Näistä talkoolaisista iso osa on urheilusta kiinnostuneita nuoria, jotka pääsevät kentälle tarkkailemaan suomen huippuja aivan lähietäisyydeltä erilaisten talkootehtävien merkeissä.

Nuorille on luvassa mm. korinkantajien tehtäviä. Tämän lisäksi kentällä tarvitaan lähettejä, saattajia ym. jännittävää! Talkoolaisilta toivotaan vähintään 10 vuoden ikää. Ilmoittautumisen yhteydessä tiedustellaan päivät joina nuori on käytettävissä. Jos olet jo ilmoittautunut yleisen talkoolaishaun kautta, ei tämä vaadi erinäisiä toimenpiteitä.

Talkootöihin perehdytetään ja kentällä vastuuhenkilöt huolehtivat nuorten päivän kulusta, ohjeistuksesta ja muusta asiaan kuuluvasta. Talkoolaisille on kilpialupaikalla tarjolla ruoka ja kokemusta yleisurheilusta ei erikseen tarvita!

Joten nyt eikun ilmoittautumaan!

Ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ
Valitse valikosta Korinkantajat ja muut nuorisotalkootehtävät ja täytä pyydetyt tiedot. Olemme talkoolaisiin yhteydessä heinäkuun aikana.