PM kisat su 21.7 Bussikyyti-info

Piirinmestaruuskisojen toinen osa kilpaillaan Parikkalassa sunnuntaina 21.7 klo 14 alkaen. LUM järjestää perinteiseen tyyliin yhteiskyydityksen, joka starttaa Kimpisestä klo 11.45.

Muita pysäkkejä, joilta voimme poimia kyytiin on Lauritsalan VPK:n pysäkki, Hakalin R kioskin pysäkki, sekä Joutsenon leipomo. Arvioitu paluuaika takaisin Lappeenrantaan on klo 19 (Aikataulua ei ole vielä julkaistu, joten kyseessä on tosiaan aika-arvio).

Bussiin tulee ilmoittautua, sillä paikkoja on rajallinen määrä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös vanhemmilla on mahdollisuus ilmoittautua bussikyytiin, mutta paikat täytetään ensisijaisesti urheilijoilla. Bussiin ilmoittautuminen tapahtuu to 18.7 mennessä POIKKEUKSELLISESTI TOMMI VISKARILLE p. +358 50 4423535 / tommi.viskari@lum.fi. Muista laittaa ilmoittautumisen yhteydessä pysäkki jolta nouset (Lauritsala VPK / Hakalin R kioski tai Joutsenon leipomo), sekä toiveet jos halukkaita vanhempia olisi lähdssä mukaan. Myös valmentajat ilmoittautukaa bussiin.

Viimeinen ilmoittautumispäivä PM kisoihin on 15.7!