Seuracupin yhteinen bussikyyti-ilmoittaudu Sallille ma 29.7 mennessä!

Lappeenrannan Urheilu-Miehet lähtee hakemaan seuracupin finaalipaikkaa Imatralta toisen osakilpailun merkeissä ti 30.7.

Yhteinen bussikyyti kisoihin lähtee Kimpisestä klo 16. Kisat Imatralla starttaavat klo 17.30. Bussi kiertää Lauritsalan ja Hakalin kautta. Myös joutsenosta pääsee tarvittaessa kyytiin. Paluu tapahtuu samaa reittiä kisojen päätyttyä. Arvioitu paluuaika Lappeenrantaan on klo 21.

Ilmoittaudu Sallille (salli.kirvesmies@lum.fi / 046 9222 808) ma 29.7 mennessä. Laita ilmoitukseen mukaan jos tulet kyytiin joltain muulta pysäkiltä kuin kimpisestä (Lauritsalan VPK – Hakalin R kioski – Joutsenon leipomo)

Paikkoja linja autossa on rajoitettu määrä ja paikat täytetään ensisijaisesti urheilijoilla. Tähän mennessä bussissa on kuitenkin ollut tyhjiä paikkoja joten jos vanhempi haluaa lähteä mukaan kisaturistiksi niin ilmoita halukkuutesi myös Sallille.