Ilmoittaudu seuracupin bussikyytiin nyt!

LUM lähtee muiden suomalaisten yleisurheiluseurojen kaatoon tulevana lauantaina Seuracupin finaalisarjojen merkeissä.

Yhteinen Bussikyyti Tuusulaan lähtee Kimpisestä klo 7.00 lauantai aamuna ja arvioitu paluu Lappeenrantaan tapahtuu n. klo 20-21. Kilpailupaikalla urheilijoille on varattu ruoka. Paluumatkalla pysähdymme ruokailemaan omakustanteisesti. Päivä on pitkä, joten mukaan kannattaa varata reilusti evästä ja sään mukainen varustus.

Ilmoita Sallille keskiviikkoon 28.8 mennessä onko urheiija tulossa yhteiskyydillä (salli.kirvesmies@lum.fi / 046 9222808). Kimpisen lisäksi bussiin voi nousta vanhan Helsingintien varrella olevilta pysäkeiltä (esimerkiksi kourunlan ja ”Tikan” pysäkki. Jos tulet kyytiin jostain muualta kuin kimpisestä niin ilmoita myös tästä). Myös valmentajat ilmoittakaa oletteko kyydin tarpeessa.

Yli jäävät bussipaikat jaetaan torstaina halukkaille vanhemmille ja kannustajille. Nuorimmat kisailijat ovat etusijalla. Mainitse halukkuudestasi ylijäämäpaikoille bussi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Kisaterveisin Salli K