Arvoisa Kalevan kisat 2019 vapaaehtoistoimija+avec

Lappeenrannan Kalevan kisat 2019 saatiin elokuun alkupäivinä onnistuneesti läpi vietyä. Olemme saaneet hyvin paljon positiivista palautetta kisoista. Järjestimme mieliin painuvat Karjalaiset Kalevan kisat. Kisojen onnistuminen vaatii aina ison joukon sitoutuneita vapaaehtoisia. Siitä suuret kiitokset teille vapaaehtoiset!

Haluamme kiitoksena järjestää kaikille vapaaehtoisille yhteisen tilaisuuden Itiän tanssilavalla lauantaina 7.9., jolloin lavalla esiintyy vuoden 2018 tangokuningatar Saana Sassali. Iitiän lavalle järjestetään meno- ja paluukuljetus. Ennen varsinaisen tanssi-illan alkua kutsun saaneille järjestetään lavalla kahvitilaisuus.

Kutsu kaikille vapaaehtoisille on jo lähetetty, vielä muistutuksena että ilmoittautuminen kuljetusten ja tarjoilun järjestelyjen takia  ke 4.9. mennessä: toimisto@lum.fi tai puh. 05 4150 606.

Tervetuloa!

Mauri Auvinen, Kalevan kisojen pääsihteeri

Jarkko Uitto, Kalevan kisojen vapaaehtoiskoordinaattori