Ilmoittaudu mukaan piiri- ja kykyleirille!

Ensimmäinen piiri- ja kykyleiri leireillään Tanhuvaaran urheiluopistolla 22-24.11.2019.

Monipuolinen kykyleiri on suunnattu 8-11 vuotiaille ja 12 – 15-vuotiaiden sarjoissa kilpailevat osallistuvat piirileireille, joissa harjoitellaan laji- ja harjoitetaitoja painottaen omaa lajiryhmää. Lisäksi kaikilla on ohjelmassa leiristä riippuen myös muita liikuntamuotoja, kuten telinevoimistelua, palloilulajeja, ulkoilua, uintia ja tietenkin hauskanpitoa yhdessä.

Piirileiri 12-15v.  
Lajiryhmät ovat: pikajuoksut, kestävyysjuoksut, hypyt, heitot ja ottelu. Leiriläisten toivotaan olevan samassa lajiryhmässä kaikilla leireillä, mutta mikäli haluaa vaihtaa ryhmää kesken talven leirityksen, tulee siitä ilmoittaa pääkouluttajalle vähintään kaksi viikkoa ennen seuraavaa leiriä. Kykyleiri 8-11v.
Nuoremmat, eli 8-11 sarjan edustajat pääsevät urheilemaan kykyleirillä, jossa tutustutaan vielä monipuolisesti yleisurheilun saloihin yhtenä ryhmänä. Leiri sisältää paljon ikävaiheen kannalta tarpeellista ja monipuolista liikkumista yleisurheilupainotteisesti kuitenkaan erilaisia pelejä, leikkejä ja voimistelua unohtamatta. Tanhuvaaran leirille on myös vanhemmat erittäin tervetulleita viettämään virkistävää sporttiviikonloppua samalla hinnalla ja käytössä on kaikki Tanhuvaaran palvelut ja mikäli haluaa niin voi myös osallistua kestävyysjuoksuryhmän harjoituksiin.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot löydät alla olevasta tiedostosta: