Lähde mukaan TJIG kisareissulle 6-8.3.2020

On taas aika ilmoittautua mukaan talven mahtavimpaan urheilureissuun! LUM järjestää tänäkin vuonna yhteisreissun Tampereen TJIG kisoihin 6.-8.3.2020. TJIG on kaiken tasoisille junnu-urheilijoille tarkoitettu hallikisa, joissa on varsin kattava lajivalikoima. Mukaan kannattaa lähteä rohkeasti, sillä reissu on hieno elämys jokaiselle osanottajalle 😊

Ilmoittautuminen ryhmäreissuun tapahtuu 4.2 mennessä Sallille (aikainen ajankohta johtuu majoitusliikeen ehdoista). Jokainen hoitaa itse laji-ilmoittautumisen kisoihin kilpailukalenterin kautta, salli yhdessä valmentajien kanssa kokoaa sitten joukkueet viesteihin. HUOM! lajit tulee ilmoittaa kilpailukalenterin kautta 1.3. mennessä (ilm. maksu 8€laji, lajimaksun maksuohjeet lukee kilpailukalenterin ilm. sivustolla). Ne jotka lähtevät oman perheen kesken niin ilmoittakaa omasta lähdöstänne helmikuun aikana viestijoukkueiden kokoamisen vuoksi.

Matkan hinta koostuu kokonaiskustannusten jakamisesta osallistujien kesken (bussivuokra, polttoainekulut, majoitus, aamu- ja iltapalat, ruokailu kisapaikalla la ja su) ja hinta on viimevuosina asettunut n. 150-170€/urheilija. Mukaan lähtee Salli ja muutama valmentaja. Salli tilaa jokaiselle urheilijalle ruokalipun la ja su päiville. Jos urheilija haluaa syödä kilpailupaikalla toisen lämpimän ruoan voi toisen ruokalipun ostaa paikan päältä itse hintaan 8,5€.

Reissussa on tilaa 23 urheilijalle ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos paikkoja jää täytetään ne halukkailla vanhemmilla. Vanhemmat voivat ilmoittaa omasta kiinnostuksestaan lähteä ilmoittautumisen yhteydessä.

Majoitus tapahtuu Tampereen Dream Hostellissa, jossa olemme majoittuneet menneinäkin vuosina.  Lähtö perjantaina on n. 13-14 välillä ja paluu sunnuntaina 8.3 tapahtuu puolen yön aikoihin.

Erittäin antoisa elämysviikonloppu siis luvassa! Nyt vain ilmoittautumisia minulle tulemaan 😊 Pääsemme kisaamaan muutamissa omissa kisoissa ennen TJIG kisoja joten varmasti kaikilla ryhmässä olevilla on hyvät edellytykset lähteä mukaan reissuun!

PS. Reissuun kannustamme lähtemään myös perheen kesken. Majoituksia kannattaa varailla jo hyvissä ajoin. Autan mielelläni jos kysymyksiä heräilee.

Urheiluterveisin Salli Kirvesmies p. 046 9222808/ salli.kirvesmies@lum.fi