Uuden toiminnanjohtajan tervehdys

Hyvät LUMmilaiset,

Olen aloittanut Lappeenrannan Urheilu-Miesten uutena toiminnanjohtajana 2.1.2020  alkaen.

Valinta perinteikkään, maamme yleisurheilun kärkiseuroihin kuuluvan, LUM:in toiminnanjohtajaksi on suuri luottamuksen osoitus. On ilo ja kunnia päästä työskentelemään yleisurheilun parissa ja mukaan kehittämään seuran toimintaa. Ympäristö, jossa nyt aloitin, on osittain jo entuudestaan tuttu, sillä toimin viime kesänä Lappeenrannassa järjestettyjen Kalevan kisojen markkinointi- ja viestintävastaavana.

Viimeiset seitsemän vuotta olen toiminut urheilun parissa erilaisissa seuratyöhön, viestintään ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Alkuun kolme vuotta oman toimen ohella, ja viimeiset neljä vuotta päätoimisena. Aikaisemman työurani olen tehnyt pitkälti metsäteollisuuden palveluksessa myynnin ja taloushallinnon eri tehtävissä.

Olen aiemmin toiminut jääkiekon Mestiksessä pelaavan Imatran Ketterän toiminnanjohtajana. Oman yritykseni kautta olen tehnyt viestintään ja markkinointiin liittyviä töitä useammassa eteläkarjalaisessa urheiluseurassa.

Ottaessani uuden askeleen urheilun parissa, ja siirryttyäni nyt LUM:in palvelukseen, olen innoissani ja odotan mielenkiinnolla tulevaa. LUM on merkittävä toimija lappeenrantalaisessa urheilussa, perinteikäs kasvattajaseura joka tarjoaa yleisurheilukokemuksia niin nuoriso-, kilpa- kuin kuntourheilussa. LUM järjestää myös monia maakunnallisestikin merkittäviä tapahtumia

Olen saanut paljon onnitteluja ja kannustavia viestejä valintani julkistuksen jälkeen. On oleellista muistaa, että näitä töitä ei kukaan saa tehtyä yksin, vaan asiat toteutuvat parhaiten yhteistyöllä. Rakennetaan yhdessä LUMmista entistä vahvempaa seuraa!

Urheiluterveisin,

Tomi Sillanvuo
Toiminnanjohtaja
050 326 4500
tomi.sillanvuo@lum.fi