LUM etsii uusia kesäohjaajia – Haku käynnissä nyt!

Lappeenrannan Urheilu-Miehet työllistää joka kesä jopa 30 nuorta vastuu- ja apuohjaajan tehtäviin 2-13 vuotiaiden liikuntaryhmissä.

Haemme jälleen liikunnasta ja lasten ohjaamisesta innostuneita 15-20+ vuotiaita nuoria ryhmänohjaustehtäviin! Lasten ryhmien ohjaaminen sopii erinomaisesti myös ensimmäiseksi kesätyöksi. Painotamme erityisesti itsenäistä työotetta ja innostusta lasten kanssa toimimiseen. Viikkotunnit vaihtelevat tilanteesta riippuen 2-10h/vko. Pääasiallinen ryhmätoiminta painottuu iltapäivä ja ilta-aikoihin. Toimintaa toteutamme Kimpisen lisäksi Lauritsalassa ja Sammonlahdessa.

Apuohjaajan vaatimukset: Aikaisempaa työkokemusta ei vaadita, mutta kaikenlainen kokemus lasten kanssa toimimisesta (esim. TET-harjoittelut, tms) katsotaan eduksi. Apuohjaajiksi valitut koulutetaan seuran puolesta huhti-toukokuussa, jolloin ohjaaja saa tarvittavat valmiudet apuohjaajana toimimiseen. Apuohjaaja toimii yhdessä Vastuuohjaajan kanssa. Toivomme ennakkoluulotonta ja vastuuntuntoista asennoitumista työntekoon. Apuohjaajalla on kesän jälkeen mahdollisuus kehittyä eteenpäin vastuuohjaajan tehtäviin, sekä uusiin ryhmiin.

Vastuuohjaajan vaatimukset: Vastuuohjaajan tulee olla vähintään 16- vuotias. Aikaisempi ohjaajakokemus, liikunta-alan koulutus tai muu tausta katsotaan eduksi. Vastuuohjaajan tehtäviin ohjaamisen ohella kuuluu sisällön suunnittelu, whatsapp ryhmien ylläpito ja apuohjaajan ohjeistaminen. Hakijan soveltuvuus apu- tai vastuuohjaajaksi arvioidaan erikseen työnantajan puolesta.

Kesätoiminta starttaa kesäkuussa viikolla 23 ja kestää viikoille 34-35. Toimintaamme kuuluu seuraavanlaisia ryhmiä: Äiti-Vauvaryhmät 3kk-1v, Lapsivanhempiryhmät 2-3v., liikuntaleikkikoulut 4-6v., urheilukoulut ja nuorisovalmennusryhmät 7-13, sekä erityislasten Sisujengi.

Oletko sinä seuraava lasten liikunnan huippuohjaaja? Laita hakemus osoitteeseen salli.kirvesmies@lum.fi 19.3.2020 mennessä!