LUM:in urheilijoita ja taustahenkilöitä palkittiin Etelä-Karjalan Urheilugaalassa

Etelä-Karjalan Urheilugaala järjestettiin perjantaina 31.1. Imatran Kylpylässä. Tapahtumaan osallistui jälleen yli 200 maakunnan liikunta- ja urheilutoimijaa. Gaala on paikka, jossa huomioidaan ja palkitaan vuoden 2019 menestyjiä, seuratoimijoita, liikuttajia ja seuroja. Nyt järjestetty maakunnallinen gaala oli järjestyksessään seitsemäs.

Päätökset palkittavista on tehnyt Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilun hallitus, seurojen ja kuntien tekemien ehdotusten pohjalta. Tilaisuudessa palkittiin mm. nuoria urheilijoita, seura-aktiiveja, vuoden urheiluseura, vuoden seurajohtaja, liikuttajat kunnittain, vuoden urheiluteko sekä tunnustus elämänurasta liikunnan ja urheilun parissa. Illan yksi huipentumista on maakunnan parhaan urheilijan valinta. Sen ovat äänestäneet Etelä-Karjalan Urheilutoimittajat.

LUM:ista palkittiin:

Vuoden urheilija:
Simo Lipsanen

Vuoden seurajohtaja:
Mauri Auvinen

Nuoret urheilijat:
Emma Hietaranta
Moona Korkealaakso
Konsta Rutonen


Kaikki gaalassa palkitut löytyvät TÄÄLTÄ