Tue seuraa – Hanki uusi LUM:in kangaskassi

Koronaviirus aiheuttaa haasteita monelle urheiluseuralle. Seurojen taloudellisen tilanteen helpottamiseksi seurat ovat tuoneet tarjolle erilaisia tukimuotoja, joiden avulla jokaisella on mahdollisuus auttaa ja tukea vaikeassa tilanteessa.

LUM tuo nyt myyntiin uuden tukituotteen, kangaskassin.

LUM:in logolla varustettuja vihreitä kasseja on kahta erilaista, toisessa teksti ”Yhdessä vahvempia” ja toisessa ”I Support My Team”. Tukikassin hinta on 15 euroa.

Jos haluat tukea LUM:mia ja hankkia itsellesi tukikassin, tai vaikka useampiakin, niin jätä tilauksesi sähköpostitse osoitteeseen tomi.sillanvuo@lum.fi. Ilmoita tilauksen yhteydessä tilaamiesi kassien määrä ja kummalla tekstillä olevan kassin/kasseja haluat. Olemme yhteydessä tilaajiin, sovitaan yhdessä toimituksesta.

Myös postin kautta on mahdollisuus tilata tukikasseja. Postitettavien tuotteiden hintaan lisätään 5 euroa posti- ja käsittelykuluja.

Muista myös jäsenhankintakampanjamme. Voit tukea LUM:ia myös liittymällä seuran jäseneksi. Jäsenmaksu on 25 euroa / vuosi. Lisätietietoja jäseneksi liittymisestä löytyy TÄÄLTÄ

KIITOS TUESTASI!