Aikuisten yleisurheilukoulun päätöskisat pidettiin Kimpisessä

LUM järjesti tänäkin kesänä perinteisen aikuisten yleisurheilukoulun.

Aikuisten yleisurheilukoulussa oli 10 eri lajien harjoitusta ja lisäksi viimeisellä kerralla järjestettin kisat.
Kisalajeina olivat 100 metrin juoksu, pituus ja kuula. Miesten sarjassa kisan voiton otti Tommi Huotari ja naisten sarjassa ykkönen oli Satu Kouvo.

Aikuisten yleisurheilukoulussa oli kesällä mukana 14 osallistujaa. Aikuisryhmän toiminta ei tänä vuonna päättynyt päätöskisaan, sillä nyt myös talviaikaan LUM järjestää aikuisryhmälle toimintaa Lappeenrannan Urheilutalolla. Ensi kesänä startataan sittten taas aikuisten yleisurheilukoulun merkeissä Kimpisessä.

 

-Huippukokemus, kuten aikaisemminkin. Todella hauskaa, kun monipuolisesti tehdään erilaisia lajeja ja hyvässä porukassa. Toinen on toisessa parempi, ja toinen toisessa, mutta lähtökohtaisestihan tässä kilpaillaan itseään vastaan. Ja se, että pystyy tekemään niitä lajeja, se on jo aikamoinen voitto. Todella hauskaa, kesän paras harrastus ehdottomasti, kommentoi aikuisten urheilukouluun osallistanut Paula Arminen-Peltonen

-Tässä pääsee monipuolisesti kokeilemaan eri lajit läpi ja saa huippuporukalta myös ohjeet niihin, itse tekemiseen ja tekniikkaan. Kilpailussa kaikki taisi tehdä omat ennätyksensä. Kovasti suosittelen, nytkin oli mukana paljon sellaisia joilla ei ole yleisurheilu taustaa. Halusivat tulla kokeilemaan, ja jokaiselle löytyi se joku oma juttu, kertoo puolestaan päätöskisan nimiinsä vienyt Satu Kouvo

Aikuisten yleisurheilukoulussa mukana olleet olivat tyytyväisiä kesään ja suosittelevat harrastusta myös muille yleisurheilusta kiinnostuneille aikuisille.

-Ehdottomasti tätä voi suositella, tämä on vaan niin hauskaa. Tulee älyttömän hyvä fiilis kun tekee eri lajeja ja onnistuu niissä. Välillä paremmin ja välillä huonommin, mutta se on vaan niin huikean hauskaa, jatkaa Paula Arminen-Peltonen

-Talvella ollaan ilman muuta ryhmässä mukana, toteavat molemmat

Teksti ja kuvat: Tomi Sillanvuo