Annimari Korte mukaan LUM gaalaan

Yksi Suomalaisen yleisurheilun tämän hetken valovoimaisimmista tähdistä, 100 metrin aitojen Suomen ennätystä 12,72 hallussaan pitävä, ja tänä kesänä Suomen mestaruuden Turun Kalevan kisoissa voittanut, Annimari Korte saapuu vieraaksi lokakuussa järjestettävään LUM gaalaan.

Lappeenrannan Raviradan ravintola Rakuunassa järjestetään lauantaina 10.10. alkaen klo 18:00 LUM gaala, jolla tuetaan Lappeenrannan Urheilu-Miesten toimintaa. Luvassa on gaalaillallinen, urheilijavieraiden haastatteluja ja yllätysohjelmaa. Gaalassa esiintyy lappeenrantalaisyhtye Aston Kalmari.

LUM:n omien kärkiurheilijoiden lisäksi mukana on urheilijavieraita suomalaisen yleisurheilun huipulta myös muista seuroista. Annimari Korte on ensimmäinen julkistettu urheilija, lisää nimiä kerrotaan lähiviikkoina.

Gaalan illalliskortit ovat nyt myynnissä:
Hinta: 100 euroa

Varaa omasi LUM:n toimistolta:
toiminnanjohtaja Tomi Sillanvuo 050 326 4500 tai tomi.sillanvuo@lum.fi

Lue lisää;
https://www.lum.fi/lum-gaala/

Tervetuloa LUM gaalaan!