Nelli Viskari vaihtaa LUM:n väreihin

Lappeenrannan Urheilu-Miesten juoksijakaarti vahvistuu Nelli Viskarilla. Ikäluokkansa Suomen huipulle raketin lailla noussut 16-vuotias kouvolalainen juoksijalupaus vaihtaa Valkealan Kajon värit LUM:n vihreään edustusasuun.

Aiemmin jalkapalloa pelannut 16-vuotias Viskari aloitti juoksuharrastuksen vasta reilu vuosi sitten. Elokuussa hän otti kaksi nuorten SM-hopeaa 1500 metrillä ja 3000 metrillä N16 sarjassa. Maastojuoksun SM-kisoissa Nelli voitti syyskuussa kultaa 17-vuotiaiden sarjassa. Maantiejuoksun SM-kisoissa Vantaalla lokakuussa hän sijoittui niin ikään toiseksi 17-vuotiaissa.

Kesäkuusta alkaen Nelliä on valmentanut kokenut juoksuvalmentaja Jarmo Viskari.

Aloitin viime syksynä harrasteryhmässä, hallissa kisasin kolmet kisat. Kesällä ekojen kisojen jälkeen aloin asettaa tavoitteita korkeammalle. Ennen kesää en osannut vielä edes unelmoida SM-mitaleista. Ensi kesänä tavoitteena on parantaa ennätyksiä ja voittaa SM-mitaleja, mieluiten kultaisia. Juoksen 800 metriä, 1500 metriä ja 3000 metriä. Varsinaista päämatkaa ei vielä ole, tonnivitonen on ehkä kivoin, kertoo Nelli Viskari

Tervetuloa Lappeenrannan Urheilu-Miehiin Nelli!