Tervetuloa vuosi 2021

Monella tapaa erikoinen vuosi 2020 on vaihtunut uuteen, ja toivottavasti parempaan, vuoteen 2021. Koronapandemian aiheuttaneista haasteista huolimatta Lappeenrannan Urheilu-Miehet suoriutui vuodesta lopulta hyvin.

Vaikka kesän päätapahtuma Youth Athletics Games jouduttiin siirtämään, pystyimme kuitenkin järjestämään monia kilpailuja ja tapahtumia. Urheilijamme menestyivät myös hyvin, saavuttaen useita Suomen mestaruuksia ja SM-mitaleja, niin aikuisten kuin nuortenkin sarjoissa.

Urheilutapahtumien ohella syksyllä järjestettiin perinteiset Muikku ja Pottu kalamarkkinat ja Iitiän lavalla tanssittiin viime vuonna elo-syyskuussa.

Haasteista huolimatta myös lasten ja nuorten harrastustoimintaa pystyttiin järjestämään voimassaolleiden rajoitusten puitteissa, niin kesällä kuin talvellakin. LUM liikutti Lappeenrannassa myös viime vuonna satoja lapsia ja nuoria.

Iso Kiitos kaikille seuran yhteistyökumppaneille, urheilijoille, valmentajille, ohjaajille, vapaaehtoisille talkoolaisille ja kaikille Teille, jotka olette LUM:n matkassa mukana.

Alkanut vuosi on meille LUM:ssa jälleen työntäyteinen. Kimpisen kesän päätapahtumat ovat 22.6. yleisurheilun Tähtikisa, 23.-25.7. YAG Youth Athletics Games ja 18.-19.9. Koululiikuntaliiton (KLL) mestaruuskilpailut. Näiden lisäksi Kimpisellä järjestetään kesän mittaan myös muita kilpailuja ja tapahtumia.

LUM:n värit tulevat näkymään ensi kesänä yleisurheilukentillä jälleen laajalla rintamalla. Osa urheilijoistamme valmistautuu edustamaan Suomea Tokion olympialaisissa. Osalla tähtäin on Kalevan kisoissa ja kesän GP-kisasarjassa. Eri ikäluokkien nuorten SM-kisoista LUM:n nuorilta urheilijoilta voidaan jälleen odottaa hyvää menestystä.

Muista tapahtumista Muikku ja Pottu kalamarkkinat ovat ohjelmassa jälleen syyskuussa. Tänä vuonna markkinat järjestetään satamatorilla 11.-12.9. Iitiän lavalla tanssi-illat käynnistyvät toukokuussa ja jatkuvat syyskuulle saakka.

Seuran matkalle mahtuu mukaan myös uusia tahoja ja toimijoita. Uudet urheilijat, valmentajat, ohjaajat, harrastajat, sekä uudet jäsenet ovat tervetulleita LUM perheeseen. Toivotamme myös kaikki uudet yhteistyökumppanit ja vapaaehtoiset talkoolaiset tervetulleiksi mukaan yleisurheilun pariin.

Tehdään yhdessä vuodesta 2021 menestyksekäs ja ikimuistoinen yleisurheiluvuosi!

 

Tomi Sillanvuo
toiminnanjohtaja