TJIG:n yhteiskisamatkaa ei järjestetä tänä keväänä

LUM:n juniorijaosto on perinteisesti järjestänyt lasten ja nuorten yhteisen kisareissun Tampere Junior Indoor Gameseihin (TJIG). Kisamatkaa ei vallitsevista olosuhteista johtuen tänä keväänä kuitenkaan järjestetä.

Jos yleiset suositukset sen sallivat ja kilpailunjärjestäjä pystyy tapahtuman järjestämään, on innokkailla mahdollisuus lähteä kilpailuihin perheen kesken. Tällöin ilmoittautumisista, osallistumismaksujen maksamista, kyydesitä, ym muuhun asiaankuuluvasta vastaa kilpailija ja huoltaja itse.

TJIG on tarkoitus järjestää lähtökohtaisesti 12.-14.3, mutta kilpailuille on määritelty varapäivä  9.-11.4.2021. Päätös kilpailupäivästä tehdään helmikuussa 2021.

TJIGstä kiinnostuneen kannattaa tutustua lajeihin ja ajankohtaisiin ohjeistuksiin kilpailukalenterissa ja Tampereen pyrinnön nettisivuilta