Lappeenranta säilyy kiihtymisvaiheessa, lasten ja nuorten ryhmät voivat jatkaa toimintaa normaalisti

Etelä-Karjalan tilannekuvaryhmä on päivittänyt alueen epidemiatilanteen. Tilannekuvaryhmän antaman lausunnon mukaan Lappeenranta säilyy viikonlopun lukuisista tartuinnoista huolimatta kiihtymisvaiheessa, sillä tartuntaryhmät ovat keskittyneet rajattuun yhteisöön. Näin ollen lasten ja nuosten urheilutoiminta voi jatkua turvallisesti entisellään. Valmennusryhmien ja aikuisurheilijoiden harjoitukset voivat myös jatkua totuttuun tapaan.

Tilannekuvaryhmä kokoontuu seuraavan kerran 2.3, jolloin tilannetta arvioidaan uudelleen. Tällä hetkellä asetetut rajoitteet ovat voimassa maaliskuun loppuun saakka. Ajankohtaiset ohjeet löydät TÄÄLTÄ. Tilannekuvaryhmän raporttiin pääset puolestaan tutustumaan TÄÄLTÄ.