On jälleen Kunniakierroksen aika – Kunniakierros tekee paluun Kimpiselle toukokuussa

Kunniakierros tekee paluun Lappeenrantaan pienen tauon jälkeen. Kunniakierroskeräys käynnistyy lähipäivinä ja vuoden 2021 Kunniakierrostapahtuma järjestetään Kimpisen stadionilla tiistaina 11.5. alkaen klo 17.00. Merkitse tapahtuman ajankohta kalenteriisi jo nyt!

Lisätietoja keräyksestä ja tapahtumasta luvassa myöhemmin. Seuraa LUM:n nettisivuja ja sosiaalisen median kanavia.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo 40 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan loppukevään ja alkukesän aikana. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla. Minimi tukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

Kaikki ovat tervetulleita kunniakierrostapahtumiin, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu.

www.kunniakierros.fi