Kesän lasten ja nuorten ryhmät julkaistaan tiistaina 13.4.

Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja on aika alkaa pohtia nuorison kesäharrastuksia. LUM julkaisee 2-13 vuotiaiden ryhmätarjontansa tiistaina 13.4. Ilmoittautumiset kesän ryhmiin puolestaan starttaavat keskiviikkona 28.4 klo 8.00.

LUM tarjoaa kattavasti erilaisia ryhmävaihtoehtoja niin harrastamisesta, kuin kilpaurheilustakin kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Yleisurheilu on monipuolisen lajitarjontansa puolesta hyvä valinta niille, jotka haluavat oppia uutta ja testailla omia taitojaan. Yleisurheilu antaa erinomaiset pohjat minkä tahansa lajin aloittamiselle tai esimerkiksi jonkin toisen lajin tueksi. Alle kouluikäisten liikkariryhmissä opitaan myös tärkeitä vuorovaikutustaitoja, jotka valmistavat jokaista osallistujaa esimerkiksi päiväkodin, eskarin tai koulutaipaleen aloittamista silmällä pitäen.

Kesän ryhmätoiminnoissa on perinteisesti ollut mukana jopa yli 500 alle 14-vuotiasta, joten seuramme merkitys lappeenrantalaisten lasten ja nuorten liikuttamisessa on merkittävä. Perinteikästä lajia pyritään kehittämään jatkuvasti vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja näin ollen esimerkiksi talven menestystestiryhmä, Poikien yleisurheilukoulu, saa jatkoa useamman ryhmän vahvuudella tulevana kesänä.

Ryhmätoimintamuotoja kesällä 2021:
Lapsivanhempiryhmät 2-3v.
Liikuntaleikkikoulut 4-6v.
Urheilukoulut 7-13v.
Nuorisovalmennusryhmät 7-13v.
Poikien yu koulut 8-11v.
Erityislasten sisujengi