LUM:n Kunniakierros keräys on käynnissä – Lähde mukaan kerääjäksi ja hanki tukijoita

Toteutetaan juhlavuonna loistava kunniakierros!

Suomen Urheiluliiton (SUL) ja sen jäsenseurojen yhteinen kampanja, Kunniakierros, toteutetaan jo 40. kerran. Kampanjan tuotolla kerätään varoja yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kunniakierros on koko historiansa ajan perustunut suomalaisten intoon pysyä liikkeessä, tukea liikuntaa vapaaehtoistyön kautta ja tukea seurojen varainhankintaa. Eihän anneta maailman mullistusten olla sen tiellä tänäkään vuonna? – Nyt jos koskaan on Kunniakierroksen aika!

LUM:n kunniakierrostapahtuma järjestetään Kimpisen kentällä tiistaina 11.5. alkaen klo 17.00.

 

 

Tukijoita voi jo kerätä kahdella vaihtoehtoisella tavalla:
1) Lataamalla älypuhelimeen Kunniakierros -applikaation. LUM:n Kunniakierros löytyy applikaatiosta. Ensimmäiset tukijat ovat jo lähteneet mukaan!
2) Keräämällä tukija-/laskutustiedot keräyslomakkeelle, joita saa LUM:n toimistolta

Kunniakierros toimii seuraavasti:

1. Kunniakierrokselle osallistuva kerääjä hankkii tukijoita, jotka suorittavat tukimaksun. Tukijoiden lukumäärällä ei ole ylärajaa.

2. Osallistua voi kuka tahansa kuntoilemalla yhden tunnin aikana niin pitkän matkan kunniakierros-reitillä kuin haluaa. Kerääjän ei ole kuitenkaan välttämätöntä osallistua KK- tapahtumaan.

3. Tukija maksaa sopimansa summan jokaiselta kierrokselta tai sovitun kertamaksun. Suositeltu minimi summa on 15 euroa (virallinen alaraja on 5 euroa).

4. Käteismaksuja ei saa kerätä.

5. Laskutustiedot kerätään keräyslomakkeille tai älypuhelimella käyttäen Kunniakierros-applikaatiota. Seurat tallentavat tiedot laskutusjärjestelmään ja hallinnoivat laskutusta.

6. Kertamaksujen paperi- ja sähköpostilaskut voi toimittaa tukijoille halutussa aikataulussa. Kierrosmaksujen laskut voi toimittaa eteenpäin tapahtuman jälkeen.

7. Kierrosmäärässä lasketaan täydeksi myös aloitettu kierros.

www.kunniakierros.fi

Kunniakierros 40-vuotta – Tehdään yhdessä hyvää!