YAG varautuu kesän epidemiatilanteeseen eri valmiustasolla

Youth Athletics Games on koonnut vuosi toisensa jälkeen valtavan määrän innokkaita nuoria yleisurheilijoita yhteen mittelemään toisiaan, sekä omia rajojaan vastaan. Viime kesänä, ensimmäistä kertaa YAG:n historiassa, kesän ykköstapahtuma jouduttiin siirtämään koronavirus pandemian vuoksi kahdesti.

Virus jyllää edelleen vahvana, mutta alkaneet rokotukset tuovat valoa tunnelin päähän.  Ennalta-arvaamattoman luonteensa vuoksi kilpailuorganisaatio on kuitenkin tehnyt toimintasuunnitelman erilaisten skenaarioiden varalle, jotta jokainen yleisurheilun ystävä pääsee tulevana kesänä nauttimaan YAG:n kisahuumasta.

Lue oheisesta linkistä toimenpiteistä, joilla 23.-25.7. Lappeenrannassa järjestettävä tapahtuma pystytään järjestämään turvallisesti:

https://youthathleticsgames.fi/yag-varautuu-kesan-epidemiatilanteeseen-eri-valmiustasoilla/