Hae tukea lapsen tai nuoren harrastuskustannuksiin – LUM ja kaupunki mukana tukemassa vähävaraisten perheiden harrastustoimintaa

Lappeenrannan kaupunki tukee seuratoiminnan kautta vähänvaraisten lasten ja nuorten harrastamista. Tukea voi hakea vanha tai uusi harrastaja.

Lappeenrannan Urheilu-Miehet haluaa tarjota harrastetukea tänä kesänä kymmenelle lapselle ja nuorelle. Tukea voi hakea, kun seuraavat kriteerit täyttyvät:

  1. Harrastajan kotikunta on Lappeenranta ja harrastaja on alle 18-vuotias.
  2. Harrastajalla on voimassa oleva tai alkamassa oleva harrastus kumppanuus seurassa, järjestössä, yhdistyksessä, säätiössä tai taiteen perusopetuksen oppilaitoksessa, joka toimii Lappeenrannassa.
  3. Tukea voidaan myöntää vain yhden harrastuksen perustoimintaan kohdistuviin kustannuksiin/lapsi/vuosi. Perusharrastustoiminnaksi lasketaan lasten tai nuorten viikoittainen /säännöllinen harrastaminen ohjatussa harrastustoiminnassa.
  4. Harrastusavustus voidaan myöntää lukukausi-, kuukausi ja kausimaksuihin todellisten kulujen perusteella.
  5. Perheen tulo- ja varallisuusrajojen arvioinnissa käytetään Lpr kaupungin www –sivulla olevaa harrastusavustuslaskuria.
  6. Jos pienituloisuusraja ei täyty, hakijalla on mahdollisuus perustella tuen tarvetta huoltajan työttömyyteen, työkyvyttömyyteen, yksinhuoltajuuteen tai muihin taloudellisiin haasteisiin vedoten.
  7. Harrastuksen järjestäjällä on oikeus tarkistaa tarvittaessa hakemuksessa ilmoitetut tulotiedot hakijalta.

Täytä harrastetukihakemus alla olevan linkin kautta. Haku on auki niin kauan kuin tukea on jäljellä ja käsittelemme hakemuksia hakujärjestyksessä. Jos et ole saanut vielä vahvistusta tuen myöntämisestä, niin valitse ilmoittautuessasi alle 14 vuotiaiden ryhmiin laskuvaihtoehto.

HARRASTUSTUKIHAKUUN

Ilmoittautuminen kesän ryhmiin alkaa keskiviikkona 28.4 klo 8.00.

Lisätiedot ja tiedustelut Nuorisopäällikkö Salli Heinikaiselta (salli.heinikainen@lum.fi / p. 046 9222808)