Mäkisen Liikennekoulu mukaan tukemaan LUM:n nuoria tulevaisuuden lupauksia

Mäkisen Liikennekoulu on liittynyt mukaan tukemaan LUM:n nuorten 14-18 vuotiaiden tulevaisuuden lupausten matkaa urheilu-urallaan eteenpäin. Tämän useita lahjakkaita nuoria urheilijoita sisällään pitävän ikäryhmän yhteistyökumppaneina ovat myös LähiTapiola Kaakkois-Suomi ja Selosella Oy.

Mäkisen Liikennekoulu on täyden palvelun autokoulu, jonka valikoimista löytyy kursseja moposta ja kevyestä nelipyörästä erikokoisten moottoripyörien kautta henkilöautoihin, ajokortit moposta-yhdistelmiin ja myös ammattipätevyydet. Mäkisen Liikennekoulu järjestää myös kuukausittain henkilöauton harjoittelu- sekä syventäviä vaiheita.

Katso lisää:
www.makisenliikennekoulu.fi

Tervetuloa mukaan LUM:n yhteistyökumppaniksi Mäkisen Liikennekoulu Oy.