Kesäryhmien ohjaajat valmiina starttiin

LUM:n lasten ja nuorten ryhmät starttaavat kesäkuun alussa. Lapsi-vanhempi ryhmissä, liikuntaleikkikouluissa, urheilukouluissa ja nuorisovalmennusryhmissä on tänä kesänä mukana lähes viisisataa 2-13 vuotiasta lasta ja nuorta.

LUM työllistää perinteiseen tapaan myös ison joukon nuoria ryhmien ohjaajia. Mukana tänä kesänä on yhteensä 22 ohjaajaa, osa aikaisempien vuosien kesäryhmistä ja talven ryhmistä tuttuja kasvoja, mutta joukossa on myös uusia ensikertalaisia.

Kesäohjaajien palkkaukseen on saatu Lappeenrannan kaupungin ja Etelä-Karjalan Osuuspankin tukea Kesätyösetelien- ja Duunituki-setelien muodossa sekä EKLUN kautta haettua OKM:n työllistämistukea. Nämä tuet ovat olleet omalta osaltaan mahdollistamissa nuorten työllistämistä.

Kesäryhmien ohjaajat kokoontuivat Kimpisen kentällä yhteiseen infotilaisuuteen, jossa käytiin nuorisopäällikkö Salli Heinikaisen johdolla läpi alkavaa kesäkautta.

Lue lisää LUM:n lasten ja nuorten kesätoiminnasta TÄÄLTÄ