Kesäliikuntaleirit liikuttavat kesällä Taipalsaarella, Luumäellä, Lemillä, Joutsenossa ja Savitaipaleella

Lappeenrannan Urheilu-Miehet rantautuu tulevana kesänä lähikuntien urheilukentille kesäliikuntaleirien merkeissä. Kesäliikuntaleiritoimintaa ei tässä muodossa ole aikaisemmin toteutettu, joten odotamme jo innolla kesän alkua! Kesäliikuntaleirit ovat osa Toimintaa-teemahaketta, jota rahoittaa Maaseuturahasto ja Leader-Saimaa.

Meille on tärkeää tukea pienten paikkuntien harrastustoimintaa. Teemme hankkeen puitteissa tiivistä yhteistyötä paikallisten seurojen kanssa ja toivomme, että pystymme osaltamme auttamaan heitä toiminnan kehittämisessä. Palkkaamme jokaiselta paikkakunnalta paikallisen nuoren leirin apuohjaajaksi, jota seura voi jatkossa hyödyntää osana omaa toimintaansa. Leiritoiminta ulottuu yli lajirajojen ja kyse ei ole pelkästään yleisurheilutoiminnasta, vaan moniouolisesti eri liikuntamuotojen toteuttamisesta”. – Salli Heinikainen, projektivastaava

Kesäliikuntaleirit liikuttavat 8-11 -vuotiaita viidellä eri paikkakunnalla. Leireille mahtuu mukaan 15 innokasta nuorta sporttimimmiä ja poikaa!

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja infot löydät paikkakuntakohtaisilta sivuilta!