Kisabussilla 29.6 järjestettäviin Parikkalan PM-kisoihin

Ensi viikon tiistaina 29.6 kisaillaan Parikkalassa PM-kisojen merkeissä ja tänä vuonna pääsemme osallistumaan kisoihin taas kisabussin kyyditsemänä. Kisabussi on tarkoitettu kaikille kyytiä tarvitseville kilpailijoille. Bussi lähtee Kimpisen kentältä, kyytiin pääsee tarpeen mukaan myös Lauritsalasta Hakalin R-kioskin vierestä bussipysäkiltä ja Joutsenosta leipomon vierestä pysäkiltä (ilmoita jos kyytiin tulopaikka muu kuin Kimpinen).

Bussi lähtee Kimpisestä klo 15 (paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin), paluu Lappeenrantaan on noin klo 20-21 välillä. Ilmoittautumiset suoraan juho.valjakka@lum.fi tai 045 9222 808 sunnuntaihin 27.6 mennessä. ”Kisaturistit ” (esim. huoltajat) voivat kysellä vapaista paikoista maanantaina suoraan allekirjoittaneelta.

Bussikyyti kisapaikalle maksaa 10€/hlö (meno-paluu), maksu suoritetaan käteisellä paikan päällä. Seura kustantaa kisoihin osallistumisen.

Kisaintoa kaikille, muistakaa ilmoittautua myös itse kisoihin!