Uusi nuorisopäällikkö aloittanut kesäkuussa – tässä hänen terveiset!

Moikka kaikki!

Aloitin tällä viikolla LUM:ssä nuorisopäällikkönä ja työt ovatkin jo alkaneet melko mukavasti. On aika esitellä itseni.

Huomaan, että on vaikeaa kertoa itsestään asioita niin että lopputuloksena olisi muutakin kuin kuiva listaus viime vuosien tekemisistä. Mutta tässä tulee. Olen syntyjään imatralainen, urheilua harrastanut liki koko elämäni. Lapsena aloitin yleisurheilulla, myöhemmin aikuisiällä mukaan on tullut kuntosaliharjoittelu ja telinevoimistelu, joista kaikkein mieluisimpia lajeja ovat olleet pikamatkat ja voimistelu.

Viimeiset kolme vuotta olen asunut Uudellamaalla tehden fysioterapeutin hommia vanhuspuolella. Sitä  ennen opiskelin ja tein töitä Lappeenrannassa fysioterapeuttina. Ehdin Lappeenranta vuosinani ohjata erilaisia liikuntaryhmiä muksuista mummoihin; voimistelupuolella parisen vuotta mutta myös hetken LUM:ssä. Lappeenrannassa asuessani ehdin harrastaa juoksua kilpaillen. Harrastamista on sittemmin hidastaneet erinäiset velvoitteet, joista vanhempi on nyt 2v ja nuorempi 5kk vanha.

Urheileminen on auttanut minua elämäni varrella monella tavalla. Se on auttanut astman kanssa, keskittymään koulussa ja nyt siitä on tullut jo työ (kenties unelma). Odotan innolla tulevaa vuotta nuorisopäällikön sijaisena.

Minut tavoittaa nuorisopäällikön numerosta 046 9222808 tai sähköpostilla juho.valjakka@lum.fi. Nähdään kentän laidalla!

Terveisin,

Juho Valjakka