Uusien kenttätoimitsijoiden koulutus Kimpisen kentällä lauantaina 12.6.

Uusien kenttätoimitsijoiden käytännön koulutus järjestetään lauantaina 12.6. klo 10.00 Kimpisen kentällä.

Käytännön koulutukseen voi tulla vielä mukaan, vaikka koulutuksen teoriaosa olisi jäänyt väliin. Voit myös ottaa vielä kaverinkin mukaan. Lisää toimitsijoita kesän päätapahtumiin 22.6. Tähtikisoihin ja 23.-25.7. Youth Atheletics Games tapahtumaan tarvitaan edelleen lisää.

Kimpisen kentällä alkavat lauantaina 12.6. lajipäiväkisat klo 12.00. Tässä kisassa päästään tekemään teoriatunneilla opittuja asioita käytännössä lajijohtajien opastuksella. Nykyisille kenttätoimitsijoille lajipäiväkisat ovat hyvä kertaus virkistää muistia kenttätoimitsijoiden tehtävistä ja toimenkuvista.

Eli lauantaina 12.6. klo 10.00 Kimpisen kentälle! Kaikki uudet ja nykyiset kenttätoimitsijat tervetuloa!