Lappeenrannan Urheilu-Miehet Kiittää!

YAG – Youth Athletics Games Lappeenrannassa on takana, ja on kiitosten aika.

Lappeenrannan Uheilu-Miehet haluaa Kiittää kaikkia talkoolaisia ja vapaaehtoisia, jotka mahdollistivat lasten- ja nuorten hienon yleisurheilutapahtuman toteuttamisen Kimpisellä 23.-25.7.

Viikonlopun saldona oli hieno kisatapahtuma, josta olemme saaneet paljon kiitosta mukana olleilta urheilijoilta, vanhemmilta ja eri seuroilta. Tapahtumassa nähtiin paljon upeita suorituksia ja omia ennätyksiä monilta nuorilta urheilijoilta. Aurinkoinen kisatunnelma oli hieno, niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Nuorten suorituksia oli ilo katsella, ja nähdä sitä onnistumisen riemua mitä tällainen tapahtuma parhammillaan antaa.

Osa vapaaehtoisista oli rakentumassa tapahtumaa jo lähes kahden vuoden ajan. Osa oli mukana viikonloppuna. Talkoolaisia ja vapaaehtoisia tapahtuman ympärillä eri tehtävissä työskenteli noin 250 henkeä.

Mittava ponnistus on nyt ohi ja saatu ansiokkaasti maaliin. Voimme kaikki onnitella itseämme, ja olla ylpeitä siitä mitä yhdessä saimme aikaan.

ISO KIITOS Lappeenrannan Urheilu-Miesten puolesta kaikille mukana olleille!