PM-kisat osa 2 Imatralla, ilmoittautuminen kisoihin ja yhteiskyytiin!

Ensi viikon tiistaina 10.8 kisaillaan Imatralla PM-kisojen toisessa osassa. Tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä, käy ilmoittautumassa osoitteessa kilpailukalenteri.fi jos et ole vielä käynyt!

Kisoihin pääsee taas kisabussin kyyditsemänä. Kisabussi on tarkoitettu kaikille kyytiä tarvitseville kilpailijoille. Bussi lähtee Kimpisen kentältä, kyytiin pääsee tarpeen mukaan myös Lauritsalasta Hakalin R-kioskin vierestä bussipysäkiltä ja Joutsenosta leipomon vierestä pysäkiltä (ilmoita jos kyytiin tulopaikka muu kuin Kimpinen).

Bussi lähtee Kimpisestä klo 16 (paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin), paluu Lappeenrantaan on noin klo 21 tai kun kisat kyytiläisten kesken ovat ohi. Ilmoittautumiset suoraan juho.valjakka@lum.fi tai 046 9222 808 maanantaihin 9.8  klo 18 mennessä. ”Kisaturistit ” (esim. huoltajat) voivat kysellä vapaista paikoista maanantaina suoraan allekirjoittaneelta.

Bussikyyti kisapaikalle maksaa 5€/hlö (meno-paluu), maksu suoritetaan käteisellä paikan päällä. Seura kustantaa kisoihin osallistumisen.