Suomen Urheiluliitto: yleisurheilu laajalla rintamalla mukaan Suomisportiin

Yleisurheilun kansallinen lajiliitto, Suomen Urheiluliitto, palvelee 560 seuraa ja noin 70 000 yleisurheilutoiminnassa mukana olevaa ihmistä. SUL:n toimintaa ohjaavia arvoja ovat rohkeasti uudistaen, avoimesti toimien ja yhdessä onnistuen. Rohkeus uudistaa on näkynyt vahvasti liiton toiminnassa, kun entisestä järjestelmästä lähdettiin siirtymään Suomisportin käyttöön. SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto kokee Suomisportin suurimman arvon olevan kokonaisuudessa eli siinä, että Olympiakomitean johdolla lajiliitot rakentavat palvelun yhdessä kaikkien käyttöön.

Suomisport on yleisurheilun valinta, linkki Suomen Olympiakomitean UUTISEEN

Mäkisen Liikennekoulu jatkaa LUM:n nuorten yhteistyökumppanina
TJIG kisattiin viikonloppuna Tampereella