LUM kesän ryhmät lapsille ja aikuisille

Kevään varma merkki on kesän ryhmien ilmoittautuminen! Lappeenrannan Urheilu-Miehillä on toimintaa ihan kaiken ikäisille.

Lasten ryhmien ilmoittautumislinkit löydät osiosta Lasten ja nuorten ryhmät

Lasten ryhmien lisäksi starttaa jälleen Aikuisten urheilukoulut, joita on tänä kesänä peräti kaksi. Valita voi jomman kumman tai vaikkapa molemmat!

Tässä vielä Aikuisurheilujaoston puheenjohtajan, Satu Kouvon tervehdys:

Tulevan kesän urheilukoulujen toivon olevan monelle matalankynnyksen ryhmiä, niihin on helppo tulla mukaan, on sitten kokemusta tai ei. Ryhmä voi olla vanhemmalle vaihtoehtona katsomossa istumiselle, samalla pääsee tutustumaan lapsen harrastukseen itse tekemällä. 

Ryhmissä lajit aloitetaan alkeista, joten aloittelijakin kestää ryhmissä mukana. Moni on löytänyt uusia lajeja itselleen, kun näissä ryhmissä pääsee kokeilemaan monipuolisesti kaikkea hypyistä heittoihin ja eri juoksuihin. Vanhoille konkareille ryhmät antavat tukea omaan harjoitteluun, sieltä saattaa löytää uusia vinkkejä.

Tervetuloa mukaan! 

Terveisin,

Satu Kouvo

Klikkaa tästä ja ilmoittaudu Aikuisten urheilukouluihin!