Kesän 2022 YAG – ohjeet yhteiselle kisareissulle

Yleistä kisasta

LUM lähtee kisareissulle kesäkuussa Lahden YAG-kisoihin. Viikonlopun mittainen lasten ja nuorten kisatapahtuma järjestetään 16.-19.6. Ilmoittautumisaika päättyy 31.5.

Lajit 9-15 vuotiaille sijoittuvat pe-su välille, 17 sarjalaiset kisailevat torstaina 16.6 iltakisana omat lajinsa.

LUM yhteisreissu sijoittuu siis pe-su välille. Valittavana on siis erilaisia kisapaketteja. A-paketin valitsemalla osallistut seuran yhteiskyydeillä reissulle, majoitus on silloin koulumajoituksessa. Voitte myös lähteä perheen kanssa omalla majoituksella esim. B tai C paketilla.

Viime vuonna LUM oli itse kisaisäntänä, moni mukana ollut onkin odottanut kisaa jo pidemmän aikaa. Luvassa on jälleen isojen kisojen tunnelmaa ja kaikin puolin hauska reissu!

Viestit

Perjantai 17.6 on kisojen virallinen viestijuoksupäivä. Viestijoukkueiden ilmoittautumisen tekee seura, viestit ovat osallistujille ilmaiset. Voit ilmoittaa omalle valmentajallesi halukkuudesta osallistua viestijoukkueeseen. Viestijoukkueiden ilmoittautuminen päättyy 5.6.

Seura mahdollistaa junioreille viesteihin lähtemisen yhteiskyydeillä niin, että seuran kyydillä pääsee perjantaina paikalle ja tarvittaessa samana päivänä takaisin. Otathan kuitenkin hyvissä ajoin yhteyttä jos tarvitset kyydin jo perjantaina pois.

Urheilijoiden kisapaketit

Kisapaketit = ilmoittautuminen kilpailuun

A-kisapaketti 110€

Osallistumisoikeuden kolmeen lajiin, koulumajoituksen perjantaista sunnuntaihin (17.-19.6.2022), yksi kisaruokailu per päivä (perjantai, lauantai ja sunnuntai), aamiaisen (lauantai ja sunnuntai) sekä iltapalan (perjantai ja lauantai) ja kisamateriaalin.

B-kisapaketti 65€

Osallistumisoikeuden kolmeen lajiin, yksi kisaruokailu per päivä (perjantai, lauantai ja sunnuntai) ja kisamateriaalin.

C-kisapaketti 45€

Osallistumisoikeuden kolmeen lajiin ja kisamateriaalin.

D-kisapaketti 20€

Osallistumisoikeuden yhteen lajiin.

Kuinka ilmoittaudut?

Kisoihin ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenterin kautta. Klikkaa alta.

Ilmoittautumiset kisaan tehdään itse. Valitse ilmoittautuessa A-paketti, jos haluat seuran yhteiselle kisareissulle.

Ilmoittautuminen yhteiskyytiin tapahtuu lähettämällä viesti nuorisopäällikölle: juho.valjakka@lum.fi tai 046 9222 808. Yhteiskyytien omavastuusumma tarkentuu ilmoittautumisten päätyttyä.

Lue lisää tapahtumasta YAG sivuilta.

Lisätietoa kisareissusta nuorisopäälliköltä.