Vehmaa rikkoi nuorten EM-rajan, Jääskeläiselle kelpo kauden avaus

Lahden Motonet GP avasi kotimaisen yleisurheilun GP -kisasarjan keskiviikkoiltana 25.5.2022. Lappeenrannan Urheilu-Miehistä kovimpaan tulokseen ylsi Kasperi Vehmaa tuloksellaan 739cm miesten pituushypyssä, jolla hän samalla rikkoi nuorten EM-kisarajan kirkkaasti (700cm). ”Rankka kisa kun niin vähän hyppääjiä, mutta (kilpailusuoritus oli) tasainen, mitä lähdettiin hakemaankin” totesi Kasperi Vehmaa heti voittosuorituksen jälkeen.

Naisten 100:lla metrillä LUM:n Merituuli Jääskeläinen juoksi kaksi tasaisen hyvää juoksua sijoittuen finaalissa seitsemänneksi. Jääskeläisen ajat olivat erissä 11.94 ja finaalissa 11.93. ”Kelpo kauden avaus. Vielä nämä ensimmäiset startit on vähän hapuilua pitkän harjoitusjakson jälkeen :D, mutta tulossa on pitkä kisakausi, niin on aikaa tehdä tulosta”, totesi Jääskeläinen kilpailun jälkeen.

Motonet GP -kilpailusarja jatkuu ensi viikolla Tampereella (1.6.). Lappeenranta isännöi GP -sarjan päätösosakilpailua 24.8.2022. Lipunmyynti Lappeenrannan Motonet GP -kilpailuun aukeaa 26.5. klo 10 Liveto -lippupalvelussa.