Lipsanen ja Halonen voittoihin Oulussa!

Lipsanen ja Halonen voittoihin Valkean Kaupungin Kilpailuissa!

Lappeenrannan Urheilu-Miesten Kristiina Halonen ja Simo Lipsanen ylsivät voittoon Valkean Kaupungin kisoissa naisten 400m aidoissa ja miesten kolmiloikassa Oulussa sunnuntaina 26.6.

Halonen voitti naisten 400m aitajuoksun uudella ennätyksellään 56.76 ja Lipsanen voitti miesten kolmiloikan tuloksella 15.99m (+0,9).

” Kauden avauskisassa tarkoitus oli hakea ehjiä suorituksia ja lisätä tehoja kierros kierrokselta. Treenikausi oli haasteellinen, joten olen ihan tyytyväinen avauskisaan. Tärkeitä ranking pisteitä sai myös tulevia arvokisoja varten.” Kertasi Lipsanen.

”Ärsyttää olla vähän pettynyt, toki vähimmäistulos tuli, 57 (sekuntia), mutta kyllä mie kovempaa aikaa lähdin hakemaan, ei vaan tullut vielä loppuun. Kyllä mie alle 56 haluan juosta tällä kaudella” Kertoi Halonen Yle:n haastattelussa.

Lisäksi Saara Lipsanen kilpaili naisten keihäässä jääden lopulta kuudenneksi päivän pisimmän keihäskaarensa ollessa 52.78m.

Yleisurheilun MM-kilpailuissa 15.-24. heinäkuuta Eugenessa, Yhdysvalloissa nähdään vahva edustus LUM:n urheilijoita, kun SUL:n joukkueeseen on valittu Alisa Vainio, Veli-Matti ”Aku” Partanen, Tiia Kuikka ja Elisa Neuvonen. Yleisurheilun arvokisakesä jatkuu 15.-21.8.2022 Münchenissä EM-kilpailuilla.

Kuva: Anssi Mäkinen /SUL

Tulokset Oulu:

https://live.time4results.com/yu/2022/oulu/